2777
2789
عنوان

رفاقت

227 بازدید | 21 پست

سلام من با پسر خالم رابطه خوبی دارم در حد ک بهش میگم داداش و اونم میگ آبجی و رفیق ولی 

حرفایی میزنه ک از نظر من از داداش بعیده 

مث اینک هر بار اسممو صدا میزنه تا جان بشنوه یا بهم میگ تو خوب باشی من از ته دل لذت میبرم یا اینک من ناراحت باشم اون ب شدت بهم میریزه

خب شاید حسی به شما داره

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب شاید حسی به شما داره

سال ها پیش من ب ایشون گفتم دوستت دارم و ایشون چیزی نگف و بل ی دختری ازدواج کرد و الان بازم با من ارتباط داره

حتی بهش گفتم من میخام برم ارتباطمون تموم شه

گف بعنوان رفیق تو قلبم نگه میدارمت

من خودم با پسر‌عمه‌م صمیمی‌م ولی تا حالا باهاش دست ندادم خودت مرز داشته باشی مشکلی نیست ولی اگه من ب ...

گاهی وقتا اسممو صدا میزنه بدون اینک چیزی بگه

فقط برای اینک جانم بشنوه

سال ها پیش من ب ایشون گفتم دوستت دارم و ایشون چیزی نگف و بل ی دختری ازدواج کرد و الان بازم با من ارت ...

اها زن داره و بازم بهت محبت میکنه؟

بهش فکر نکن

حتی ارزش تاپیک زدن دربارش هن نداشتند ایشون

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

اها زن داره و بازم بهت محبت میکنه؟ بهش فکر نکن حتی ارزش تاپیک زدن دربارش هن نداشتند ایشون

درسته و خیلی وقتا ناراحت باشم کمک میکنه

و وقتی بهش میگم چرا تو ناراحتی چیزی ب من نمیگی

میگ من نگم خوبم کنارت

درسته و خیلی وقتا ناراحت باشم کمک میکنه و وقتی بهش میگم چرا تو ناراحتی چیزی ب من نمیگی میگ من نگم ...

اصلا شما از زندگی ایشون بیاید بیرون .اون تکلیفش مشخص شده و زن گرفته شما هنوز تکلیف خودتو مشخص نکردی 

حتی ی حس هایی هنوز داری بهش.

نمیخای تمومش کنی؟اصلا وقتی دیدیش عم نمیخاد صمیمی حرف بزنی. ب محض اومد صمیمی حرف بزنه بگو گلم شما خانم داری درست نیست این همه صمیمی حرف بزنی.درحد خودش بهش احترام بزار .بیشتر ن

آها خب این عادی نیست😂

قضیه از این قراره ک من و همسر ایشون رفیق بودیم

و ایشون بعد از اینک با رفیق من در ارتباط بود

یکی دوبار با من چت کرد دیگ یکم حرفای عجیب میزد

اصلا شما از زندگی ایشون بیاید بیرون .اون تکلیفش مشخص شده و زن گرفته شما هنوز تکلیف خودتو مشخص نکردی& ...

من خودمم ازدواج کردم و ایشون باز اینجوری هستن

حتی میگ دوس ندارم کاری کنم ی لحظه هم ناراحت باشی

یا میگ من هیچوقت از تو ناراحت نمیشم

من خودمم ازدواج کردم و ایشون باز اینجوری هستن حتی میگ دوس ندارم کاری کنم ی لحظه هم ناراحت باشی یا ...

بگو باشه و باهاش این همه گرم نباش وگرنه ضربه شو میخوریا

من خودمم ازدواج کردم و ایشون باز اینجوری هستن حتی میگ دوس ندارم کاری کنم ی لحظه هم ناراحت باشی یا ...

حتا ازت خوشش میاد فعلا راهکار کارآمدی به ذهنم نمیرسه که بگم چیکار کن چیکار نکن حرف زدن با مشاور خیلی خوبه میتونه سعی کن ی مشاور زن باشه که بهتر درکت کنه 

حتا ازت خوشش میاد فعلا راهکار کارآمدی به ذهنم نمیرسه که بگم چیکار کن چیکار نکن حرف زدن با مشاور خیلی ...

اگ بخوام داستان رو بگم ک قضیه از چ قراره یکم طول میکشه 

چون این ارتباطمون یکم داستان داره

اگ بخوام داستان رو بگم ک قضیه از چ قراره یکم طول میکشه  چون این ارتباطمون یکم داستان داره

من خودم همچین تجربه‌ای رو داشتم یکی از آشنا‌های دورمون اصرار داشت که رابطه داشته باشیم😑 ولی اون موقع من مقاومت کردم دیگه‌ هم باهم صمیمی نیستیم شاید بهترین کاری که میتونی‌ بکنی‌ اینه که‌ سرد شی همین