2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدکتربپرسی بهتره 

یه سالو ۵ ماهشه از دکتر پرسیدم گفت روز غذا شب شیر گاو بده چون پنج ماهش ک بود الژی داشت ب پروتویین گاوی بجای شیر گاو میخام پاستوریزه از این بتری ها هستا اونا بهتر بدم

اگه حساسیت داره نده اذیت میشه پسرمنم یکسالش بوددکترگفت بده ازاون پاستوریزه کارتنی بزرگ هستن   گفت بده داذم بعدیکی دوشب دیگه نخورد شیرخشک من تایک سال سه ماه باپنج ماه بیشترندادم دکترگفت غذا سعی کن بده کم کم شیرقطع کردم شب ها غذاشو میخوردمیخوابیدولی خداراشکراذیتم نکرد ولی الان بزرگ شده شیرگاو نمیخوره ولی قبلا منم یارانه میدادم دکترگفت اینها نده ببلاک میدادم کم کم گفت حالا شیرخشک نان بده بعدکم کم دیگه قطع کردم

ببخشید یه سوال اینکه من پسرم بیست روزشه ببلاک میخوره شما از اول به بچتون همین شیر دادین؟خوب بوده وزن ...

اره عزیزم ببلاک میدم شیر خیلی خوبیه ببین بستگی ی ژنتیک بچه هم داره ک رو کی بره تپل بشه پسر منم کوچیک ک بود تپل بود ولی الان ب خاطر دندوناش و از وقتی راه افتاده لاغر شده ولی ب اون لاغری هم نیست وزنش خوبه 

باید تحت نظر پزشک اطفال باشین وزن هم چک کنه بچه اذیت نشه بنظرم ازجلو خودتون اینکارنکنین بچه معده اش ...

دیگه یارانه ای نمیدم عزیزم من بردم متخصص اطفال گفت روز غذا شب شیر گاو ولی شیر گاو چون سنگین نمیدم همون پاستوریزه بتری میدم مواد افزودنی هم نداره

باید تحت نظر پزشک اطفال باشین وزن هم چک کنه بچه اذیت نشه بنظرم ازجلو خودتون اینکارنکنین بچه معده اش ...

من تا حالا یارانه ای ندادم اولین بار گرفتم ولی اصلا بهش ندادم ترسیدم