hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 عنوان این آمپول چیه 2570 بازدید | 13 پست سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 1402/01/20 | 20:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 شوهرم دندونشو کشیده این آمپول زده اصلا تاثیر نداشته خیلی شدید درد داره چیکار کنم 😭 سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 میشه بگین این آمپولا چیه سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 تو رو خدا جواب بدین سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 پیروکسیکامه اولیش فکرکنم مسکنه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 پیروکسیکامه اولیش فکرکنم مسکنه اون یکی چیه سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 حتما عفونت داشته کشیدهدندون عفونت دارو نباید کشید اول باید چرک خشک کن بخوره بعد بکشهچایی تیره و گرم توش نمکم بریزه آبکشی کنه دندونش روچرک خشک کنم بخوره اگ حدسم درست روده اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 دومی به نطر میاد ب کمپلکس باشه ولی مطمئن نیستم اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 دومی به نطر میاد ب کمپلکس باشه ولی مطمئن نیستم شیشه اش زرد ه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 حتما عفونت داشته کشیده دندون عفونت دارو نباید کشید اول باید چرک خشک کن بخوره بعد بکشه چایی تیره و ... دقیقا همینه سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 دقیقا همینه یه بسته کپسول اموکسیسیلین۵۰۰بگیر از داروخونه ۸ساعتی بخوره تا خشک بشهچون عفونت داشته اذیتش میکنه چند روز ولی کاریه که شده اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 آبنمک ولرم هم چه باچای تیره چه بدون چای ولی ولرم سرد نباشه بدتر میشهحتما هر نیمساعتبعد یه ساعتبعد دوساعتتا خوب بشهاموکسیسیلینم اگ بعد سه روز هنو چرکی بود یه بسته دیگه بگیر تمومه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون
hamsarram_eshgham مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 7208 آبنمک ولرم هم چه باچای تیره چه بدون چای ولی ولرم سرد نباشه بدتر میشه حتما هر نیمساعت بعد ... ممنون عزیزم اجرت با خدا سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب
عطرسیبببببب عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 9004 ممنون عزیزم اجرت با خدا خواهش عزیزانشالله زود بهتر بشنراستی ژلوفن یا پروفن۴۰۰هم برا دردش مسکن خوبیهکه با شکم خالی نخوره اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم ایام ب کامتون سلامتی همراهتون لبخند رو لباتون حل بشه مشکلاتون برسین ب ارزوهاتون