2777
2789
عنوان

رنگ مو و مدرسه😑

4837 بازدید | 20 پست

آقا من از ۱۴ سالگی رنگ‌میکردم

حالا الان فقط دو تیکه جلو موم و بور کردم 

معاون میخواس من و بخوره گف کیفت و بردار برو منم التماس به یه مشت عوضی که سرشون تو کجای مردم نمیکنم گفتم باشه سال نوتون مبارک حدافظ بعدم‌مامانم رفت مدرسه یه فصل باهاش دعوا کرد اونم از غلط خودش پشیمون شد گفت من امروز حالم خوب نبود نمیخواستم فلانی جان و ناراحت کنم حالا گفته از فردا دیگه این ریختی نیا منم کلی پول دادم نمیخوام دوباره برم عوضش کنم از یه طرف اسن به اون چه بقیه رنگ فانتزی میزارن کارشون نداره با من لجه به نظرتون گچ مو بزنم یکم‌تیره شه ببندم زیر موهام خوبه؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تو مدرسه موهاتو بپوشون 

به هر حال هرجایی قانونی داره

قانون مدارس هم اینه

حتی تو کشورهای آزاد هم

برا مدارس و ادارات قانون مخصوص به خودشون رو دارن

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
تو مدرسه موهاتو بپوشون  به هر حال هرجایی قانونی داره قانون مدارس هم اینه حتی تو کشورهای آزاد ...

قانون برا همه باید صدق کنه نه اینکه چون از ریاضی تجربیا پنجاه تومن گرفتن از ما ۴۶ تومن حالا برا اونا پاچه خواری کنن ما بشیم آدم بده قانون همه قانون و رعایت کنن نه منم نمیکنم فرق من با اونا چیه؟ 

قانون برا همه باید صدق کنه نه اینکه چون از ریاضی تجربیا پنجاه تومن گرفتن از ما ۴۶ تومن حالا برا اونا ...

ماهم امروز اردو داشتیم انقد گیر دادن به بچها جرئت نداشتن دست بزنن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
قانون برا همه باید صدق کنه نه اینکه چون از ریاضی تجربیا پنجاه تومن گرفتن از ما ۴۶ تومن حالا برا اونا ...

اینو قبول دارم

قانون باید برای همه یکسان باشه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
کسافتا موقع ماهم گیر میدادن عوضیا .توجه نکن اصلا موهاتو بالا ببند یزره هم مقنعه رو بده جلو  .اگ ...

بابا این با من لج کرده وگرنه به بقیه یذرم گیر نمیده اسکل عوضی

قانون فقط برا من نیس اینهمه آدم رنگ کردن به اونا یه کلمه نگفته 

حالا یه لحظه تورو دیده شاید به بقیه هم بعد تو گیر داده 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️