2777
2789
عنوان

شمابودین چجوری رفتارمیکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست
واقعا ادمی‌ک سن براش مهم بود اول میپرسید.منم نمیتونستم بهش بگم اقای فلانی من ازت بزرگترماااا.چون مست ...

ولش کن شعور نداشته وگرنه خیلی ها هستن باخودشون بزرگتر ازدواج کردن وخوشبختن...بهتر که الان خودشو نشون داد ایشالا یکی بهتر سر راهت قرار بگیره واینقدر خوشبختت کنه که غرق تو خوشبختی شی 

ولش کن شعور نداشته وگرنه خیلی ها هستن باخودشون بزرگتر ازدواج کردن وخوشبختن...بهتر که الان خودشو نشون ...

ممنون از لطفت گلم ..نمیدونم اصلا همکارم بهش چی‌گفت ک اینطور شد میگم شاید ب جای ۸ سال گفته مثلا ۱۲ سال سنمو بیشتر گفته ...نمیدونم خودم بهش بگم سری بحثی یا کلا ولش کنم .. باخودم سر سن بحثی‌نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی ادبی بعضیاتو ذاتشونه کاریش نمیشه کرد.....یادمه یه خاستگار داشتم قرار بود ۸‌شب بیان....اینا ساعت ۸ ...

چه خواستگار پررویی ..دقیقا دراینده میفهمی‌طرفت ارزششو نداشته ..واقعا بعضیها خودشو نشون میدن من اصلا کاری به این نداشتم خیلی بی تربیته .

خداروشکر که متوجه خصلت بدش شدین  دلیل نمیشه حالا که متوجه شده چند سال ازش بزرگترین بی ادبی بکنه ...

دقیقا منم میگه عادی برخورد کنه من ک نمیخام زورش کنم با من ازدواج کنه مثه یه همکار باشه عادی ..خیلی تحقیرمیشم حیف ک کار نیست وگرنه سریع ازشرکت میزدم بیرون و میرفتم .حالمو خیلی میگیره 

ممنون از لطفت گلم ..نمیدونم اصلا همکارم بهش چی‌گفت ک اینطور شد میگم شاید ب جای ۸ سال گفته مثلا ۱۲ سا ...

به رو خودت اصلا نیار اما اگه دل آشوبی ومدام فکرت درگیره با دوست صمیمیت که قابل اعتماده هماهنگ کن که جلو این آقا طوری که بشنوه ازت بپرسه مثلا فلانی شما متولد چه سالی هستی مثلا شمام بگی مرداد ۷۰ دوستت هم بگه مردادی ها ماه اسد هستن مثلا مهربونن و کلا ویژگی‌های اخلاقی همون ماه رابگه 

چه خواستگار پررویی ..دقیقا دراینده میفهمی‌طرفت ارزششو نداشته ..واقعا بعضیها خودشو نشون میدن من اصلا ...

اره خاک برسر ....بی تربیت هرچی گیلاس بود هرچی آلوچه بود را نجوید ه نجویده تند تند قورت میداد انگار سر قحطی اومده بود  

به رو خودت اصلا نیار اما اگه دل آشوبی ومدام فکرت درگیره با دوست صمیمیت که قابل اعتماده هماهنگ کن که ...

دوست صمیمی تومحیط کار نیست . تازه میفهمن ..باید رهاش کنم شاید قسمت نیست .ولی عشق اگه بناست ب خاطر یه سن ب تحقیر شدن تبدیل بشه همون‌بهتر نباشه .حرمت لااقل نگه داره 

عزیزم چرا انقد حس بدی داری اون خودش اومده نگات کرده و باهات پسرخاله شده تو که سرگرم کارت بودی

خودش با خودش درگیره تو که کاری نکردی خب سنت ۸ سال ازش بیشتره که بیشتره ۸ سال ازش زودتر به دنیا اومدی جرم که نکردی خودش از قبل باید امارتو در میاورد بعد نخ میداد

حتما از بس خوشگلی این مورد برات پیش اومده

عزیزم چرا انقد حس بدی داری اون خودش اومده نگات کرده و باهات پسرخاله شده تو که سرگرم کارت بودی خودش ...

ممنون از دلگرمیت گلم .خوب الان شما بودین چجوری رفتارمیکردین؟جوری ک شخصیتتون حفظ بشه.عادی برخورد میکردین ؟

ممنون از دلگرمیت گلم .خوب الان شما بودین چجوری رفتارمیکردین؟جوری ک شخصیتتون حفظ بشه.عادی برخورد میکر ...

من تقریبا یه همچین حالتی برام پیش اومد تو محل کار اولش سعی کردم خودمو اوکی نشون بدم بعدا ناخوداگاه یه کمی پرخاشگر شدم باهاش . بعد هم متاسفانه یا خوشبختانه ندیدمش دیگه محل کارم عوض شد اتفاقی

یه جمله ای هست ک میگه اگر کسی رو عاشق خودت کردی تا اخر عمرت نسبت بهش مسئولی

اونم چون کاملا عمدی باهام صمیمی شد و همون نگاهایی ک خودتون میدونید و ... توقع داشتم ازش مردونه تا تهش بره

بعد  از کم محلیش ناخوداگاه باهاش بد شدم

بعد دیگه فرصت خاصی پیش نیومد جدا شدیم از هم ناخواسته

2790
2778
2791
2779
2792