2777
2789
عنوان

شمابودین چجوری رفتارمیکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 48 پست
همکارم اقاست من ازیشون بزرگترم 

دیده ابی ازت گرم نمیشه چوس کرده خودشو 

اصلا ادم حسابش نکن

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونی به نظرم داره اینطور رفتار می کنه که بهتون بفهمونه دیگه به شما توجه ای نداره و نمی خواد باهات ...

خوب من کاری بهش ندارم . خیلی فقط انرژی‌منفی شدید بهم وارد میشه وقتی ‌میبینم بابقیه اینقدر صمیمیه وبامن عین ترشیده ها رفتار میکنه 

خوب من ب عنوان ی همکار ارزش ندارم ک اینقدر بی ادبانه رفتارمیکنه 

شماهم بی ادبانه رفتار کن

چیزی ک عوض داره گله نداره 

یا کلا ندیده بگیرش

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
خوب من کاری بهش ندارم . خیلی فقط انرژی‌منفی شدید بهم وارد میشه وقتی ‌میبینم بابقیه اینقدر صمیمیه وبا ...

می فهممت برای خودم هم پیش آمده که رفتیم خونشون خوده آدمه که نیومده خانوادش هم سرد برخورد کردند اول سرش خیلی حرص خوردم ولی بعدش گفتم گور باباش منم بی اهمیتی کردم و محل ندادم بهش 

برات مهم نباشه 

خوب واقعا من میشکنم وقتی محلش ندم نمیگه دلش ‌میخاسته من بهش محل بدم داره اخم میکنه

گلم حرف کسی برات مهم نباشه به دل خودت رفتار کن....... لقش بزار هر فکری خاست بکنه فلان فلان شده

ب این معنی نیست نگاه ترشیده بهتون داره شاید شنیده ازش بزرگترین شوک شده توقع نداشته خب ..... منم یه ...

خوب عادی رفتارکنه لااقل..مگه من چیکارش‌کردم .اخم کنم ک میگه دلش میخاسته من برم طرفش داره واکنش‌نشون میده

گلم حرف کسی برات مهم نباشه به دل خودت رفتار کن....... لقش بزار هر فکری خاست بکنه فلان فلان شده

واقعا ادمی‌ک سن براش مهم بود اول میپرسید.منم نمیتونستم بهش بگم اقای فلانی من ازت بزرگترماااا.چون مستقیم حرف ‌نمیزد .خیلی بی شعووره واقعا . دلم خیلی شکست 

خوب من ب عنوان ی همکار ارزش ندارم ک اینقدر بی ادبانه رفتارمیکنه 

بی ادبی بعضیاتو ذاتشونه کاریش نمیشه کرد.....یادمه یه خاستگار داشتم قرار بود ۸‌شب بیان....اینا ساعت ۸ نیمدن بعد ۱۱ ربع کم که داشتیم رختخواب پهن میکردیم آیفون زدن ....خاهرم اینا را تو آیفون دید گفت‌ جمع کنید فلانی پشت دره....حالا برات بگم بابام که با همون لباس راحتی نشست وگفت الان وقته خاستگاریه؟پررو تر از این حرفا بودن گفت خاستیم دیر بیایم کسی مارو نبینه بعد منم چشمام بخاطر ریمل که قبل زده بودم قرمز یه وضعی....خلاصه پسره اصرار که میخام با دخترتون همین امشب بحرفم خبرمرگش بی تربیت.....بابام با زور واجبار اونا رضایت داد....تا نشست گفت من تهران یکی دیگه میخاستم مامانم گفته بیام بگیرمت درست باهمین ادبیات حرف میزد...منم گفتم بفرما برو تهران زن بگیر....شمااگه فرهنگ داشتی ۱۱ شب نمیومدی خاستگاری......بعد گفت حالا قهر نکن بیا حرف بزنیم ببینم به دلم میشینی....فک کن چقدر وقیح ....هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم و از اتاق زدم بیرون به مامانش گفتم موم سفید شه من عروس پسر بی شخصیتت نمیشم..چهارده سال میگذره یبار طلاق گرفته وهمچنان مجردوالا اعتماد به سقفش آدمو خفه میکرد  اون موقع ها خیلی حرص خوردم سر این قضیه ولی الان خندم میگیره ومیگم چرا حرص خوردم گور باباش