2777
2789
عنوان

یکی بیاد یه چی بگه پاشم درس بخونم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 51 پست
بیا باهم بخونیم تا آخر شب میای؟ مهم هم نیست چه مقطعی هستی هدف درس خوندنه دیگه

حله🥲

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادرم رتبه ٣٠ شد طبق رشته تحصيلى الان ماهى ١٠٠ م درامدش هست من ازاد خوندم ولى خدارو شكر همين حدودا ...

برگاممممم

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

منم باید پاشم شروع کنم خوندن

امروز ولی همش رو مود تنبلیم

دانشجو روانشناسیهستم به واسطه رشته‌ام مطالعه در این زمینه زیاد داشتم و می‌تونم مشاوره رایگانبهتون بدم؛پس هر مسئله‌ای داشتید در خدمتم چون خودمم می‌خوام فارغ از کتاب‌هایی که می‌خونم مشاوره دادن رو تمرین کنم؛امیدوارم بتونم کمک کنم❤️

اگه هدف داری پاشو 

اگه دوست داری زندگی آینده ات دست خودت باشه 

اگه نمیخوای منت هیچکیو بکشی 

دستت تو جیب خودت باشه 

واسه خودت افتخار کنی 

خونوادت به خاطر داشتنت و بزرگ کردنت روزی صد بار شکر کنن 

اگه دوست داری تو آینده حتی میگم حتی میخوای عاشق بشی...

خودتو به یه هدف بزرگ گره بزن 😉💜

پس پاشو قربونت برم 🥺💚

من از پشت روز های بی خاطره .... من از پشت زندان غم آمدم ....  

به آیندت فکر کن

به اینکه آدم موفقی هستی و دستت تو جیب خودته

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

ببخشید اسی 🙂 دختری چش سفید اون ماس ماسک بنداز برو ...

مرسی واقعا:))) انگیزه گرفتم ♡ 

رفتم