2777
2789
عنوان

یکی بیاد یه چی بگه پاشم درس بخونم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 51 پست
میشه درخواست دوستی بدم قبول کنی سوال داشتم ببخشید❤️🥲

بیا🥲

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهداین فکر کن که چه سختیهایی که تو این مدت نکشیدی 

تسلیم نشدی به امید روزهای خوب 

به محدودیتهایی که تو خونه خونوادت و اشنا کشیدی 

مطمئنم تو هم یه محدودیت ها و سختیهایی تو خونوادت داشتی

درس نخونی نمیتونی نجات پیداکنی ازهمه اینا

دستت تو جیب خودت باشه ..غذایی که نذاشتن رو بخوری و کارهایی که نذاشتن رو انجام بدی و به ارزویی ک میخواستی برسی

به این فکر کن و بلند شو درستو بخون 

که بعدهاسر این نخوندن پشیمون نشی 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 

اسی برو درس تو بخون چند سال دیگه واسه خودت کسی بشی مث من نباش لیسانس معماری دارم کوفتم نشدم فقط شب روز تو خونه ام بچه داری و شوهرداری میکنم 😤😤 تازه تو فک ارشدم هستم خیر سرم تازه هرروز گوشی روشن میکنم که دفترچه ازمون استخدامی اموزش پرورش زهر ماری بیاد که نمیاد  حداقل الان برا ایندت تلاش کن یه رشته خوبی قبول بشی بازار کار داشته باشه پزشکی چیزی فرهنگیانی...