beautifultree مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 143 عنوان راهنمایی ؟ 48 بازدید | 8 پست من برای دوستم دستبند هدیه دادم چند ساعت که دستش بود بعدش اومد بهم داد گفت این دستبند مال منه ولی تا وقتی تغییر کردی بهم بده اخلاقت یجوریه. برای من نگهش دار ولی وقتی دستم میکنم ک تغییر کردی….چکار کنم؟ دیوونه نیست؟ یا بچهاس؟ You can’t stop me loving myself :) BTS 1402/01/20 | 18:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2844 چیکارش کردی؟ حتما یه جوری ناراحتش کردی "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
beautifultree مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 143 رفتارش بچگانه بوده دقیقا همیشه بچگونهاست🙃😂 You can’t stop me loving myself :) BTS
beautifultree مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 143 چیکارش کردی؟ حتما یه جوری ناراحتش کردی نه…من اصلا ناراحتی نکردم اونم با ناراحتی نگفت مثل بازیگرا تو فیلما گفت😂 You can’t stop me loving myself :) BTS
cinderellaaa عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2844 نه…من اصلا ناراحتی نکردم اونم با ناراحتی نگفت مثل بازیگرا تو فیلما گفت😂 چ میدونم اگ چیزی نشده بینتون پس دیوونس و جوگیر😂 "سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔
beautifultree مدیر استارتر عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 143 چ میدونم اگ چیزی نشده بینتون پس دیوونس و جوگیر😂 من از دهنم پرید ب یکی گفتم بشینه تا بهش بدم…اونم جو گیر شده میگه میرم بهش میگم. خدایا چرا دوستای من انقد بچهات🥲😂 You can’t stop me loving myself :) BTS