2777
2789
عنوان

میخوام یه کاریو شروع کنم...بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 27 پست

برای تامین کالا هم اول باید مشخص بشه که چه کالایی می خواید عرضه کنین بعدش شناخت مراکز عمده فروشی اون کالا.... 

مثلاً برای فروش میوه و تره بار یا حتی‌ خوارو بار و سوپرمارکتی می تونید جنس رو از میادین شهر خودتون تهیه کنید ولی برای فروش ظرف و ظروف، البسه، لوازم خرازی یا آرايشی بهتره از بازارهای عمده فروشی تهران تأمین کالا کنین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپرمارکت هست فقط واینکه یدونه پارچه‌ ولباس زیرفروشی هست داخل کوچه وفروش خیلی خوبی دارههههه ماتوخیا ...

به نظرم سبزی خرد شده،باقالی بسته بندی،بادمجان سرخ شده و کلا از این دست محصولات زیاد مشتری دارن

کفش  اولش یه مغازه کوچیک الان همیشه شلوغه حتی تو ایام کرونا مشتری داشتن

پیجی چیزی دارن؟؟؟

عزیزم میتونم بپرسم میدونین ازکجامیارن

خیلی دوس دارم بتونم شروع کنم منم

برای تامین کالا هم اول باید مشخص بشه که چه کالایی می خواید عرضه کنین بعدش شناخت مراکز عمده فروشی اون ...

مرسی ازکمکت عزیزم،نظرخودم ببشتر رولباس وایناس

ولی خب جایی و نمیشناسم واینکه میترسم بیارم و نتونم بفروشم ضررکنم

پیجی چیزی دارن؟؟؟ عزیزم میتونم بپرسم میدونین ازکجامیارن خیلی دوس دارم بتونم شروع کنم منم

تو گوگل بزن پاشیک گرگان 

نه نمیدونم از کجا میارن ولی هر روز هم اداره پست میاد 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   
به نظرم سبزی خرد شده،باقالی بسته بندی،بادمجان سرخ شده و کلا از این دست محصولات زیاد مشتری دارن

زیادبه این کاراعلاقه ای ندارم فداتشم

ولی واقعامرسی از راهنماییت