2777
2789
ای خدا من حاضرم در مسیر پزشکی پیر بشم ولی مثل الان نباشم ،حسرت به دل    

بالاتر گفتم اتفاقا. فقط کسی که واقعا عاشق پزشکی باشه، میتونه بخونه وگرنه کم میاره. شما چی خوندی؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حدود درآمد این رشته چقدره؟، بعد طرح اجباری نداره درسته؟ 

نمیدونم عزیزم. از درآمدش چیزی به کسی نمیگه...کلا از این سوال خوشش نمیاد😄

ولی میدونم درآمدش بالاست. هم بیمارستان کار میکنه هم home visit میره.‌ 

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

کسی ک فیزیوعع می‌تونه بیمارستان کار کنه؟

چرا نتونه؟ مگه بیمارستان فیزیوتراپیست نمیخواد؟ اتفاقا جای اصلیشون بیمارستانه

کدوم شهرا دانشگاه فیزیو هست

دانشگاه ایران، تهران، شیراز، اصفهان، بابل، تبریز، اهواز، زاهدان، سمنان، رشت(فکر کنم)، مشهد، همدان، کرمان، کرمانشاه 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 

من چند مدته در رابطه با پزشکی و پرستاری و فیزیو تحقیق میکنم

از چند نفر که پرسیدم، میگفتن فیزیو کارشناسی کل باشی هم میتونی مطب بزنی هم میتونی تو مطب کسی کار کنی و در کنارش ارشد هم ادامه بدی

رشته ی پر درامدی هست

مهاجرت پذیری بالایی داره

یکی هم میگف تو مطب کسی کار میکنم با حقوق ۱۵تا

طرف چندتا زیر دست داره ماهی ۲۰۰ حداقل از مطبش بیرون میاره

:)