2777
2789
بچه ها چ رتبه ای میخواد ؟؟؟ تهران

فک میکنم زیر هزار و پونصد

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

هیشکی پزشکی رو ول نمیکنه بره فیزیو مگه اینکه رتبش نخوره به پزشکی

من میکنم.چون وقت اون همه خوندن روندارم ودوسدارم زودترهم به پول برسم.دوسدارم اززندگیم وجوونیم لذتم ببرم میگن پزشکی جوونیتومیگیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیشکی پزشکی رو ول نمیکنه بره فیزیو مگه اینکه رتبش نخوره به پزشکی

نه الزاما همیشه اینطور نیست یه نفر رو میشناسم با رتبه 500 رفت فیزیو تهران... چون علاقه داشت و اینکه پزشکی دیر نتیجه میده اما فیزیو خیلی عالیه واقعا

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
خوب اشتباه میکنند  پزشکی فقط دردسر داره پول هم توش نیست

پول که توش هست، خیلی ام هست. فقط تا بهش برسی خیلی باید مرارت بکشی که بعصیا واقعا هم تحملش و ندارن هم نیاز مالی شون اجازه نمیده اینهمه تحصیل کنن تا به نتیجه برسن

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

من میکنم.چون وقت اون همه خوندن روندارم ودوسدارم زودترهم به پول برسم.دوسدارم اززندگیم وجوونیم لذتم بب ...

پزشکی برا پز دادن خوبه 

البته فیزیو حس میکنم خیلی باکلاسه

اسم فیزیو میاد اشک تو چشام‌جمع میشه 

۷ سال پیش موقع کنکور فشار زیادی روم بود 

خانواده گفتن قبول شدی فقط ۳ رشته تاپ . اما من دلم پیش فیزیو بود . عاشقش بودم ...

آخرم هیچکدوم قبول نشدم بخاطر مسائل و مشکلات روانی 

مطمئنم یک روز شروع می کنم . فقط برای فیزیوووو🙂😻

اگه دنبال پول هستی برو فیزیو توی پزشکی دنبال پول نگرد پزشکی زیاد نمیشه به عنوان شغل نگاش کنی چون از دکتر خوب بودنت کاهش میده

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چرا خیلیام هستن بخاطر سختیهای پزشکی و طولانی بودن مدت تحصیل فیزیوتراپی رو انتخاب میکنن که رشته خیلی ...

ای خدا من حاضرم در مسیر پزشکی پیر بشم ولی مثل الان نباشم ،حسرت به دل   

🌱🌼خدایا شکرت🌼🌱

من میکنم.چون وقت اون همه خوندن روندارم ودوسدارم زودترهم به پول برسم.دوسدارم اززندگیم وجوونیم لذتم بب ...

منم شنیدم. فقط باید عاشق پزشکی باشی تا بتونی ادامه بدی و اینکه از نطر مالی هم ساپورت باشی.

پول که توش هست، خیلی ام هست. فقط تا بهش برسی خیلی باید مرارت بکشی که بعصیا واقعا هم تحملش و ندارن هم ...

پزشکی حتی به تخصص هم برسی پول خاصی نداره نسبت به فیزیو 

یک پزشک وقتی به درآمد میرسه که چند سال از تخصصش گذشته باشه راحت ۱۴ سال طول میکشه با دوره ها و‌طرحهها تا تخصص رو تموم کنی و دوره‌هات رو تموم کنی تازه بعدش هم هنپز به درآمد خوب نمیرسن چند سال باید بمونه تا معروف بشن نزدیک پنجاه سالگی تازه به درآمد خوب میرسن 

والا ما تو خانواده پزشک داریم نزاشت پسر خودش پزشکی بخونه

ای خدا من حاضرم در مسیر پزشکی پیر بشم ولی مثل الان نباشم ،حسرت به دل    

منم دلم میخواست قلبم بگیره پزشکی بیارم الان تو این مسیر واقعا داره میگیره 😐😢🤦‍♀️

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗