2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژله!

610 بازدید | 38 پست

روش های دیگه ای بلدید؟

من فقط یک لیوان آب جوش+یک لیوان آب سرد

رو میدونم

😄🍃

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

صبر کن عکس ژله هام رو بفرستم سریع میپاکم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بجای اب سرد بشتنی وانیلی اب شده بریز خوشمزه و جالب میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مثلا یه بار یادمه یکی گفت دو لیوان آبجوش میزنه

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من همیشه سه لیوان اب جوش میریزم و حدود یک دقیقه دو دقیقه انقدر بهم میزنم تا همه ی ذراتش حل شه بعد می ...

آهان یک بسته پودر رو با سه لیوان آبجوش ترکیب میکنی؟

مزه اش خوب میشه؟ بی مزه که نمیشه؟🌹

دوتا لیوان آب سرد میریزم رو یک بسته پودرژله، میذارم روی شعله که بجوشه 

بعد که جوشید میزارم خنک میشه و میریزم داخل قالب.

اینطوری شفاف تر میشه.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

اره آبم بهتره   بن ماری هک  کنی که چه بهتر

ممنونم💙🍃🌹

بجای اب سرد بشتنی وانیلی اب شده بریز خوشمزه و جالب میشه

واش خواهل،بشتنی وانیلی 🤧

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه لیوان ابجوش یه بستنی وانیلی لیوانی نیم لیوان ابجوش نیم لیوان اب سرد 

ممنوووونم ،بستنی رو قبلش آب کنم؟

من همیشه سه لیوان اب جوش میریزم و حدود یک دقیقه دو دقیقه انقدر بهم میزنم تا همه ی ذراتش حل شه بعد می ...

شل نمیشه؟!

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام