2777
2789
عنوان

طرز تهیه ژله!

389 بازدید | 38 پست

روش های دیگه ای بلدید؟

من فقط یک لیوان آب جوش+یک لیوان آب سرد

رو میدونم

😄🍃

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

صبر کن عکس ژله هام رو بفرستم سریع میپاکم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای اب سرد بشتنی وانیلی اب شده بریز خوشمزه و جالب میشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

مثلا یه بار یادمه یکی گفت دو لیوان آبجوش میزنه

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
من همیشه سه لیوان اب جوش میریزم و حدود یک دقیقه دو دقیقه انقدر بهم میزنم تا همه ی ذراتش حل شه بعد می ...

آهان یک بسته پودر رو با سه لیوان آبجوش ترکیب میکنی؟

مزه اش خوب میشه؟ بی مزه که نمیشه؟🌹

دوتا لیوان آب سرد میریزم رو یک بسته پودرژله، میذارم روی شعله که بجوشه 

بعد که جوشید میزارم خنک میشه و میریزم داخل قالب.

اینطوری شفاف تر میشه.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

اره آبم بهتره   بن ماری هک  کنی که چه بهتر

ممنونم💙🍃🌹

بجای اب سرد بشتنی وانیلی اب شده بریز خوشمزه و جالب میشه

واش خواهل،بشتنی وانیلی 🤧

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه لیوان ابجوش یه بستنی وانیلی لیوانی نیم لیوان ابجوش نیم لیوان اب سرد 

ممنوووونم ،بستنی رو قبلش آب کنم؟

من همیشه سه لیوان اب جوش میریزم و حدود یک دقیقه دو دقیقه انقدر بهم میزنم تا همه ی ذراتش حل شه بعد می ...

شل نمیشه؟!

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام