2777
2789
عنوان

به خاطر اینکه...🙄

225 بازدید | 24 پست

به خاطر اینکه از زایمان طبیعی خیلی میترسم 

اصلا دوس ندارم بچه دار بشم 

ولی واقعا موقشه ک بچه دار بشم .

نمیدونم چیکار کنم 

خیلی استرس دارم .

بودجه اینکه بخوام سزارین بشم رو هم ندارم .

کیا زایمان کردن 

تجربشون؟؟

💜⚘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین عالیه هیچی نفهمیدم فقط ۲ روز خوابیدم باورت میشه راحت بدون درد عالی نه رحم از شکل و قیافه میفته نه پاره میشی بخیه هامم انقدر دکتر وارد بود جور شکمم رو برش زد و بخیه داد انگار نه انگار زایمان کردم. 

من دوتاش طبیعی بوده از سزارین میترسیدم 

اگاهی این وسط،خیلیییی کمک میکنه 

کتاب بخون روند زایمان و دردهاش و تنفس هاش بلد باشی سخت نیست 

من سر دومی زود نرفتم بیمارستان از وقتی رسیدم کلا یک ساعت کشید زایمان کردم 

فعلا امضا ندارم

زایمان طبیعی من 2 تا انجام دام ترس نداره اون دردش که طبیعیه دیگه بستگی به دکترت داره که چقدر بهت آرامش بده 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

اصلا به اون سختی که میگن و تو فیلما نشون میدن نیست تو بارداریت کلاسای زایمان برو 

جدی؟؟؟

میگن دردش خیلی بده و غیر قابل تحمل 

از هرکی میپرسم میگه مُردمو زنده شدم

💜⚘️
سزارین عالیه هیچی نفهمیدم فقط ۲ روز خوابیدم باورت میشه راحت بدون درد عالی نه رحم از شکل و قیافه میفت ...

منم خیلی دوس دارم سزارین کنم ولی متاسفانه الان حداقل ۲۰ تومن پول میخواد که من ندارم و نمیتونم جور کنم

💜⚘️
من دوتاش طبیعی بوده از سزارین میترسیدم  اگاهی این وسط،خیلیییی کمک میکنه  کتاب بخون روند ...

هرچی کتاب میخونم اصلا روم تاثیر نداره 

میگن اگ برم مشاوره بهم برگه بده که فوبیا دارم احتمال داره سزارین بشم درسته؟؟

💜⚘️
زایمان طبیعی من 2 تا انجام دام ترس نداره اون دردش که طبیعیه دیگه بستگی به دکترت داره که چقدر بهت آرا ...

جدی؟؟

میشه بگید دردش تا چه حده؟؟

ببخشید میپرسم 

چون واقعا میترسم. 

💜⚘️