paryei مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 849 عنوان کد ایثارگری 641 بازدید | 10 پست دوستان کسی میدونه چطوری باید کد ایثارگری سپاه رودریافت کنم؟ 1402/01/20 | 17:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ز_غوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2640 سوال منم هستمن برا کنکور دی گرفته بودم باید کد جدید برا تیر بگیرم؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
سوگلی_قبله_عالم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 19738 خود ایثارگر پدرتون یا هرکسی که جبهه رفته باید بره پادگان یا نزدیک ترین پایگاه سپاه اونجا درخواست سهمیه واسه شما بده ناراحتم از همه ، راجب هر موضوعی صحبت کردم تو امضام ، یه عده مخالف انگ مذهبی نما بودن بهم زدن ، خب ... واگذارتون میکنم به خدا
paryei مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 849 سوال منم هست من برا کنکور دی گرفته بودم باید کد جدید برا تیر بگیرم؟ از کجا گرفتی؟
paryei مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 849 خود ایثارگر پدرتون یا هرکسی که جبهه رفته باید بره پادگان یا نزدیک ترین پایگاه سپاه اونج ... ممنونم
ز_غوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2640 از پایگاه سپاه ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
paryei مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 849 از پایگاه سپاه میشه لطفا راهنماییم کنی چجوری باید بگیرم یا رفتم چی بگم کجا برماخه واسه دی بابام رفت بهش ندادن شما چیکار کردی
paryei مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 849 از پایگاه سپاه بعد خودم میتونم بگیرم یا باید حتما بابام باشه؟
ز_غوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2640 منم بابام رفت بزا اومد خونه میپرسم بهت میگمچرا به بابات ندادن؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
paryei مدیر استارتر عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 849 منم بابام رفت بزا اومد خونه میپرسم بهت میگم چرا به بابات ندادن؟ گفتن عوض شده دیگه نیازی نیست
ز_غوغای_جهان_فارغ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2640 گفتن عوض شده دیگه نیازی نیست تو فرم ثبت نام کنکور جا هست برا نوشتنشبعدم ننویسی سنجش چطور به اطلاعات سپاه دسترسی داشته باشهطرف خواسته ازسرش باز کنه باز پیگیری کن یا زنگ بزن بهشون یا حضوری برو شناسنامه و کارت ایثارگری باباتم ببر اطلاعات خواست ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜