2777
2789
عنوان

بهم گفت زشت💔

378 بازدید | 18 پست

تازه داشتم اعتماد بنفس پیدا میکردم روی خودم کار میکردم منو دیده بود رفته بودم محل کارش چون کار اداری داشتم نمیدونم چرا یهو دیشب گفت تو خیلی زشتی به همین واضحی به دوستمم گفته بودم من به عکسش دقت کردم متوجه شدم دیگه بود و نبودش برای من فرقی نداره نمیخوام از خودم تعریف کنم اصلا ولی من ساده ام به خودم میرسم اما چهره ام ساده نمیتونم مثل دخترایی که اون فالوشون داره موهامو رنگ کنم و ارایش سنگین کنم و عکس بزارم من یک ارایش ملیح میکنم خیلی دلم شکست و دیگه حالم از خودم بهم میخوره و عکسامم دیگه نگاه نمیکنم جلو ایینم نمیرم من عکسمو اینجا هم گذاشتم همه گفتن قشنگم حتی اطرافیانمم میگن چهره خوبی دارم ولی خودم قبول نمیکردم داشتم تازه خوب میشدم که اون همه چیو خراب کرد

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

اخی،🥺🥺ولی ب نظرم تو خیلی زیبایی هیچ وقت اجازه نده چرت پرت بقیه روت تاثیر بذاره 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم معنی اعتماد به نفس و اشتباه فهمیدی 

اعتماد به نفس اگه هزار نفرم بهت بگن زشت باز تو نری سر خونه اولت چون باور داری که حرف اون درست نیست 

باس بگم اصلا اعتماد به نفس نداشتی و نداری 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

زیبایی یه چیز نسبیه هیچ کسی نیس از نظر همه آدمای دنیا زشت یا زیبا باشه 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽

اشتباه از خودته.

نباید به خاطر حرف یه مریض روانی خودتو داغون کنی 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

انقدر اهمیت نده بعضیام ممکنه از ی ویژگی ظاهریت خوششون بیاد ولی اونقدر حسود باشن که برای اینکه حس حقارتو تو خودشون از بین ببرن بهت توهین کنن 

به منم ی بار یکی اینطوری گفت اولش ناراحت شدم بعدش با خودم فکر کردم و گفتم خودم میدونم چهره خوبی دارم وثانیا مهم اینه خودم از قیافم راضیم و سعی میکنم بهترش کنم بدرک ک اون چی گفته ☺

"کابری قبلا برای دختر خالم بوده و تاپیک های سال 99 برای ایشونه "  دود اگر بالا نشیند کسرشأن شعله نیست /جای چشم ابرو نگیرد چون که او بالاتر است ✨🌱