little__angle مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 4248 عنوان ثبت نام کنکور با گوشی میشه؟ 167 بازدید | 12 پست ایا؟؟؟ ♡ 1402/01/20 | 17:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 آره دیگه 😶 دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 پس عکس اسکن شده رو از کجا بیاریم؟ خو با گوشی اسکن کنید دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
ni204 عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2241 خو با گوشی اسکن کنید نداره همچین چیزیو مگه اینکه عکس بگیرم ازش اونم ضایع هس
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10368 پس عکس اسکن شده رو از کجا بیاریم؟ کم اسکنر نصب کناز روی عکست عکس بگیر اسکنش میکنهاپ photo and picture resize رو نصب کنارتفاع و عرض کن اون اندازه ای که خود سایت زده پایین بیاردر نهایت اپلود کن
ni204 عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2241 کم اسکنر نصب کن از روی عکست عکس بگیر اسکنش میکنه اپ photo and picture resize رو نصب کن ارت ... مرسی عزیزم
ni204 عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2241 کم اسکنر نصب کن از روی عکست عکس بگیر اسکنش میکنه اپ photo and picture resize رو نصب کن ارت ... عزیزم ببخشید پس اون کد سریالو که خریداری میکنیم چ وقتی بخریمش؟ اول اطلاعاتو پر کنیم بعد بخریم؟
آدم0زمینی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10368 عزیزم ببخشید پس اون کد سریالو که خریداری میکنیم چ وقتی بخریمش؟ اول اطلاعاتو پر کنیم بعد بخریم؟ اول کد سریال رو بخر چون موقع ثبت نام اخرش برای ثبت نهایی نیاز به کد سریال داری و همچنین اول اول نیاز به کد سوابق ۱۹ رقمی داری پس اول کد سوابق رو بگیر و بعد سریال رو و بعد برو کارای ثبت نام رو انجام بده