2789
عنوان

دلسردی

222 بازدید | 15 پست

سلام خانوما کمک کنید 

شوهرم دو بار خیانت کرده این دفعه آخر با اینکه زد زیرش فهمیدم اول اعتماد بینمون شکسته بعد هم هشت ماهه با هم دیریم از بس اذیتم کرده بینمون دلسردیه

خونه وماشین هم خودش به نامم زده ازم گرفت یعنی به زور

الان موندم چکار کنم 500 سکه هم مهریه ام هست

اون خودشو خوب میگیره چون هم خیانت کرد هم خونه و ماشینم رو گرفت

ولی من واقعا دلسردم 

به خاطر بچه هام موندم چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتباه کردی وقتی دوبار خیانت کرده اصلا خودت بایدمیرفتی ن اینکه بازم بخاطر زندگیت بری اونارو ب اسمش ب ...

به خاطر بچه هام اسم طلاق نباشه

اونا چه گناهی دارن

به خاطر بچه هام اسم طلاق نباشه اونا چه گناهی دارن

اونجوری شاید حق دهری بچه ها گناهی ندارن ولی اخه خودت تاکی میخوای بسوزی بسازی بااین ادم ،من خودم شوهرم بهم خیانت کرد یه بار تازه فهمیدم ولی چون شرایط مالی نداشتم جدانشدم،میدونم چقدسخته بدترین حال دنیاست واقعا نتونی کاری بکنی

اونجوری شاید حق دهری بچه ها گناهی ندارن ولی اخه خودت تاکی میخوای بسوزی بسازی بااین ادم ،من خودم شوهر ...

اگه چند ماه نقش بازی کنم در اوج اعتماد مهریه رو بذارم اجرا

چطوره

اگه چند ماه نقش بازی کنم در اوج اعتماد مهریه رو بذارم اجرا چطوره

مهریه روخیلی سخت میشه گرفت،بایه وکیل صحبت کن بهت کمک کنه ولی نزارشوهرت بفهمه ک خونه ماشین اینارو نزنه ب اسم کس دیگ 

برو قهر بگودیگه نمیخامت . من ی زمان جون میدادم واسه شوهرم . هر موقع هم ک مچش میگرفتم . من و مقصر میکرد پررو پررو میگف تو ب چ حقی رفتی سر گوشیم . منم عاشق نمیرفتم قهر ک ی وقت خوانوادم نفهمن همچین اشغالی هست . تا حالا ک دیگه هیچ حسی بهش ندارم . حق طلاق داد . منم برم دنبال کاراش