2777
2789
عنوان

ناراحتم 😭💔

151 بازدید | 7 پست

از خودم از زندگیم 😭💔

از اینکه دوسش دارم و دوسم نداره

از دروغهاش

از حس بد خواستن و نخواستن واقعا بد دردیه

از اینکه مجبورم تو سن کم جدا شم😭💔💔

از اینکه اون اولین مرد زندگیم بود اولین پسری که باهاش حرف زدم باهاش بیرون رفتم همش میگم کاش مثل دخترای الان بودم با چند نفرن کمتر اذیت میشدم کاش آنقدر ساده نبودم آنقدر پاک نبودم

گناهم چیه دوسش دارم حتی با اینکه منو میزد فحشم میداد کلی تحقیرم میکرد حتی بعد از اون جریان دختر عموش تصویر حرف‌زدناشون عشوه های دختره ولی دلم پیشش گیره من چقدر احمقم کاش شوهرم نبود 

حالا اون بدرک زندگیم چی😭💔 چرا باید تو‌سن ۱۷ شناسنامم مهر طلاق بخوره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنگ زده میگه ما اقدام کنیم یا شما

پس فعلا احساسات رو کامل بذار کنار . تو یه مسیری پیش رو داری که شاید ۲سالی طول بکشه . طلاق به همین سادگی ها نیست . 

بذار اون درخواست بده ، بعد مهریه ات بذار اجرا . اگه دختر باشی نصف مهریه بهت تعلق میگیره . و راحتم میتونی اسمشو از شناسنامه ات پاک کنی .انگار نه کسی اومده تو زندگیت نه کسی رفته .

اشکالی نداره عزیزم، مدل سختی که باید تو زندگی بکشی واسه تو این بوده، اتفاقا اینجور آدما لازمن که باشن وگرنه نمیتونی ارزش آدمای خوب زندگیتو بفهمی لازمن چون باعث میشن بفهمی همه‌ی ادما خوب نیستن همه قابل اعتماد نیستن باید ازش درس بگیری واسه بعدنت اشتباهو همه‌ی آدما میکنن ممکنه اصلا اونقدرام تقصیری نداشتی تو این اشتباه. مهم اینه تکرارش نکنی و تبدیل به حماقت نشه

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز