بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 عنوان شب قدر 245 بازدید | 20 پست میشه ازتون خواهش کنم تو شبهای قدرتون اسم بچه منم بیارید و برا سلامتیش دعا کنید؟برای شفا اسمش محمده منم برا شما دعامیکنم دلم شکسته شاید دعای منم در حق شما بگیره با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان! 1402/01/20 | 16:11 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara0717 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 5615 چشم حتماا اگ قابل باشماَللّهُمَّصَلِّعَلیمُحمّدٍوَآلِمُحمّدوَعَجلفَرَجَهُمشما هم ب نیت ازدواجم برام دعا کنید میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 [QUOTE=284467785]چشم التماس دعا[/QUOTانشالله حاجت روا بشی با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 چشم حتماا اگ قابل باشم اَللّهُمَّصَلِّعَلیمُحمّدٍوَآلِمُحمّدوَعَجلفَرَجَهُم شما هم ب نیت ازدو ... به حق حضرت زهرا عاقبت بخیر بشی تو همین شبها امام زمان اجازه ازدواجتو بده انشالله با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 چشم حاجت روا بشی منو هم دعا کن انشالله بهترین روزهارو خدا برات امسال رقم بزنه با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 مشکلش چیه؟ دعاگو هستم و بسیارررر محتاج دعا سرطان خون داره عزیزم انشالله حاجت روابشی با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
sara0717 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 5615 به حق حضرت زهرا عاقبت بخیر بشی تو همین شبها امام زمان اجازه ازدواجتو بده انشالله ممنونم از دعای قشنگت عزیزدلمالهی تنتون سالم باشه و هیجوقت غم نبینید بحق این شب های عزیز میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛
مهربان123123 عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1069 سرطان خون داره عزیزم انشالله حاجت روابشی الهیییدوست منم ۷ سالگی فهمید سرطان خون داره خوب شد و الان ارشد داره میخونه ان شاالله پسر شمام زودی سلامتیشو بدست بیاره
بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 باشهگلم التماس دعا تو زیارت ناحیه مقدسه امام زمان هست اللهم خیرالعاجله و ثواب الاجله همون رو خدابراتون بخاد با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بهارپرشکوفه مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 593 الهییی دوست منم ۷ سالگی فهمید سرطان خون داره خوب شد و الان ارشد داره میخونه ان شاالله پسر شمام زودی ... انشالله با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
شادی_ماه عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 15015 منم 7 ساله مریضم 😔 دل منم شکسته... براش دعا میکنم شما هم برای شفای بیماری من دعا کنید ♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹