2777
2789

من این ماه میخوام همین مارک بخرم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

دیگ با دویس ک چیز دیگه نمیتونی بخری بخر تو دلت نمونه بابا 

مبارکت باشه❤️

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما قیمت کردین ؟

نه هنوز   ولی شهر ما مرزیه  زیاد گرون نیس ی مغازه هم تو پاساژه مارک ژوپین میاره 

چ اشکالی داره   گردنبند طلا کارتیر دارم اگه نداشتم اونم میگرفتم 

آخه الان رو بورسه  شاید 2سال دیگه ک من پول کارتیر خریدن داشته باشم اصلا جذاب نباشه 

اینکه نشد حتما طلا باشع تا  حس خوبی بهمون بده . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ممنون که جواب دادین .منم کارتیر خیلی دوست دارم .پیش پیش مبارکتون باشه

ممنون       بخر . کیفشو کن ب هیچ کسم قرار نیس از طلا بودن یا نبودنش حرفی بزنی