من فقط نزدیک عادتم جوش میزنم ولی الان وسط دوره جوش زدم، نمیدونم چرا
میشه سنتم بگی، اگه ۱۶ تا ۲۰ سال باشی ماله دوران بلوغه، اگه اینطور نیست اصلاح کردی جدیدا؟اگه غیر از اینا باشه مال بهم خورگی هورمونه، اگه اونا اوکین، اگه خواستی تا روتین پوستی بهت بدم عزیزم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس لکه ی پوستت واسه آفتابه، اون لکه ها خیلی سطحین با ضد آفتاب خوب میره حالا دکتر برات چه ضد آفتابی ن ...
من ضد آفتابی که دکتر مینویسه رو نمیخرم چون یه بار خریدم به درد نخورد لافارو میزنم یه بارم یه ضد آفتابی خریدم خیلی خیلی خوب بود ولی بعدش گفتن دیگه وارد نمیشه و پیدا نشد اوریاژ بود اگه درست بگم
جوشات زیادم که بد نیستن اعتماد بنفس خودتو الکی ازبین میبری عزیزم معلومه دست زدی به جوشات که اینطوری شده، حالامن تو تاپیک قبلت جوابتو دادم که اگه بقیه چیزایی که گفتم اوکیه اگه خواستی روتین پوستی بگم بهت گلم
آره اوریاژ عالی بود اون موقع ها ولی دیگه شرکتش بسته شد بقیه هم از برندش سواستفاده میکردن فیکشو تو ای ...
بگو من خیلی دنبال ضد لک خوبم الانم باردارم بعد زایمان باید استفاده کنم آره فیکش زیاد بود من نخریدم چون از اون که ازش خرید میکنم گف هرجا رفتی بود بدون فیکه