2777
2789
عنوان

عمل بینی

164 بازدید | 3 پست

لطفا لطفا جوابگو باشید خیلیییی مهمه

من 18 سالمه بینیم استخونیه بزرگه و اصلا از شکلش راضی نیستم خیلی وقتا به خاطر بینیم مسخره شدم و بهم خندیدن و واقعیتش خیلی دلم شکست اما یه روی خودم نمیوردم الان دلم خواسته مثل همه اونایه دیگه منم عمل کنم نه چون بقیه مسخره میکنن چون واقعا این موضوع برام آزار دهنده شده و به شدت اعتماد به نفسمو پایین آورده در حدی که خجالت میکشم برم بیرون😔😔😔از خانوادم خواستم بزارن عمل کنم اما نذاشتن و به هیچ وجه راضی به اینکار نیستن هرجور براشون توضیح دادم هر شکلی گفتم اصلا انگار نه انگار و حرف زدن باهاشون مثل هاون تو آب کوبیدن هیج فایده ای نداره ازتون کمک میخوام که راهنماییم کنید چجوری بهشون بگم چطوری راضیشون کنم که بزارن عمل کنم اینم بگم مشکل با پولش ندارن میتونن هزینه کنن ولی هی اصرار دارن که بگن بینیت خوبه عمل نمیخواد و اینا خرج الکیه و نباید تو کار خدا دست برد در صورتی که واقعا دماغم زشته خیلی زشته و هر کس دیده همینو گفته لطفا شما بگید من چجوری راضیشون کنم بخدا دیگه خسته شدم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
..
0
0%
...
0
0%
.‌....
1
100%
‌‌.......
0
0%
عزیزم منم مثل تو هستم خیلی حرفو مسخره شنیدما خیییلی اما به لطف خدا ازدواج خوبی داشتم با اون حال. ب ...

خوش به حالت😔برام دعا کن

من واقعا به این عمل خیلی نیاز دارم کل فکرو ذکرم و آرزوم شده این عمل دلم میخواد تا وقتی مجردم شوق و ذوقشو دارم انجام بدم برای دل خودم اما نمیزارن امیدوارم بشه و منم یه روز بتونم انجامش بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت😔برام دعا کن من واقعا به این عمل خیلی نیاز دارم کل فکرو ذکرم و آرزوم شده این عمل دلم می ...

ان شاءالله که دلشون راضی میشه کوتاه نیا

شاید بگن یه مدت بگذره از سرت میفته اما همینطور مصمم باش بلاخره دلشون راضی میشه

یه مدت باهاشون نرو خونه اقوام بگو از تو جمع بودن خجالت میکشی واسه همین میخوای خونه تنها باشی بلکه اینطوری کم کم دلشون سوخت.