اول شهدشو درست کن تو یه قابلمه آب بریز بخ مقدار لازم شکر بریز به اندازه مزه ش کن کم وزیاد گلاب بزن توش بزار یواش یواش قل بخوره .تو یه قابلمه آردو بو بده تا رنگ نخودی مانند بگیره یواش یواش روغنو اضافه کن تا اردو باز کنه وهی تفت بده تا رنگ قهوه ای بگیره شهدو بریز تو حلوا مورد نظر آماده شه.
به جور میگم درست کن عالی میشه.شما آرد گندم نون پزی میخای و آب و شکر.هر سه را به یه اندازه پیمانه کن بزار کنار مثلا هر سه را نصف پیمانه یا بک پیمانه .با یک پیمانه و اندازه هم
به جور میگم درست کن عالی میشه.شما آرد گندم نون پزی میخای و آب و شکر.هر سه را به یه اندازه پیمانه کن ...
شکرو آب را بریز روی هم روی شعله کم تا شکر آب بشه و جوش ریز بزنه.یه دونه هل و ۱ ق چ گلاب و کمی زعفرون آب کرده بریز توش.و خیلی کمش کن که گرم بمونه و سفت نشه.بعد آردا بریز تو یه ظرف با حرارت متوسط هم بزن تا بوی آرد راه بیافته.مرتب هم بزن که نسوزه.حدود ده دقیقه.بعد توش روغن بریز.سعی کن روغن مایع و جامد با هم بریزی عالی میشه .اینقدر روغن بریز که آرد توش حل بشه و یکدست بشه کم کم بریز که زیاد نشه تا وقتی که قاطیش کنی یه مایع بدست بدست بیاد که روغن اضافه نداره و آرد خشک نباشه
شکرو آب را بریز روی هم روی شعله کم تا شکر آب بشه و جوش ریز بزنه.یه دونه هل و ۱ ق چ گلاب و کمی زعفرون ...
بعد حرارت را کم کن و مرتب هم بزن تا قهوه ای بشه.هر چی تو روغن بیشتر هم بزنی قهوه ای تر میشه .بهد که دنگش له دلخواهت شد نصف شربت را بریز شوش. یکبار بخار میکنه نسوزی.قاطیش کن کامل و بقیه شربت را بریز.و کامل با حرارت کم همبزن تا یکدست بشه چند دقیقه هم بزن و خاموش کن.عالی میشه