2821
2789
عنوان

مادر روانی

376 بازدید | 6 پست

سلام دوستان..مامانم ی بیمار روانیه منم مریض کرده..با فامیلای بابام که به کل قطع رابطه و مدام مشغول غیبت و..با فامیلای خودشم اونایی که با هامون خوبن و انرژی مثبت میدن و...دعوا می‌کنه.اما با اونایی که بی ادبن و احترام حالیشون نیس کاری نداره و تعصبشونو نگه میداره و ازشون دفاع میکنه.عین بچه ها یاد خاطرات گذشتش میفته که فلانی با من این رفتارو کرد و..بخاطر خودخواهیاش دایره ارتباطات و رفت و امدمون محدود شده..حالم بهم میخوره از خودش و رفتاراش..بعد میگه من فامیل ندارم...تو عکسای عروسیشم با همه قهر بود فقط عکس خواهر و دخترخواهرای عقده ای و حسودش بود که چش دیدن مارو ندارن.بعد جالبه تعصب اونارو داره و از اونا دفاع می‌کنه..اصلا یبار ندیدم غیبت اونارو کنه ..بعد کسایی که با ما خوبن می‌ره باهاشون دعوا میکنه..خودخواهه فقط به خودش فکر می‌کنه..

حس تنهایی دارم و افسردگی گرفتم از دست این بدبین..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببين مامان من فقط خودش رو آدم حساب ميكنه و داداشش. از نظر اون همه بدبخت و زشت و دهاتى هستن. به هيچى هم قانع نيست. همه عالم من رو تاييد ميكنن و ميان براى مشورت پيشم و از خانه دارى و شوهرداريم ميگن، اما مامانم يه جورى به ديده تحقير نگاهم ميكنه انگار كه انگل جامعه ام. به شوهرم توهين هايى ميكنه كه از خجالت آب ميشم. تشكر كه اصلا. همه كاراش به دوش منه و اصلا به چشمش نمياد. حرف هم بزنم ميگه منت ميذارى. خونه زندگيش گند گرفته اما به حوله دستشويى ما دست نميزنه و كثيف ميدونه. من زايمان كرده بودم از روز پنجم كه خاله ام رفت، عين مهمون مى نشست و من غذا درست ميكردم. كلا يه آدم رو مخى كه از بحث كردن و حرص دادن ديگران لذت مى بره. سعى كن ازش فاصله بگيرى و محلش ندى چون توهين به پدر و مادر كارما داره و فرقى هم نداره خوب باشن يا بد.متاسفانه اينا بد اخلاق و گند اخلاق هستن و ما بايد كارما پس بديم. جدى ميگم، يهو نفرين ميكنه كار دستت ميده. مامان من دو بار نفرين كرد و خدا ميدونه چه تاوانهايى پس دادم

ببين مامان من فقط خودش رو آدم حساب ميكنه و داداشش. از نظر اون همه بدبخت و زشت و دهاتى هستن. به ...

اره واقعا تنها چاره فاصله گرفتن ازشه..خدا کنه کارم درست شه زودتر ازش فاصله بگیرم