2777
2789
عنوان

عصب کشی کردم

400 بازدید | 52 پست

ی جون ب عزرائیل دادم خیلی بددد بود ۳ بار کاملا سر نشدم و کار شروع شد. الان ی عصب کشی دیگه ام دارم ب نظرتون دکتر بد بود یا کلا عصب کشی همینقدر وحشتناکه. 

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یادکتر بدبوده یا ازاونایی ک ب بیحسی مقاومت نشون میدن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دکترت ناشی بوده  عصب کشی اصلا ذره ای درد نباید حس کنی

شما تجربه داشتی؟واسه اون یکی دکترمو عوض میکنم خیلی روز بدی داشتم خیلی

باید بی حسی زیاد بزنه من دکترم میدونس بی حسی کم روم جواب میده انقددد میزد ک بعدازعصب کشی کل دهنم بی ...

والا من دندونای چهار کاناله اصلا اذیتم نکرد اما دندون شماره  یک یعنی نگم  ک فکم از درد افتاد 

این دندونت علتی داشته بی حس نشده چرا سه تاامپول بی حس نشدی .من ک دکترم بدون امپول برام عصب کشی میکنه ...

یا خدا چرا بدون سری؟نمیدونم چرا شیردهی تاثیر داره؟روز قبلش ی برون خوردم شایدم ازون شد

عفونت نداشت دندونت؟

یا دارویی مصرف نکردی قبلش؟

منم دندونم دیر سر میشه

یه سری دکترم تا اون اعماق فکم سوزنو فروبرد و چرخوند تا بالاخره سر شدم😵‍💫🥲

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |