2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا خودتو اذیت میکنی؟ دنیا دو روزه بخور برهههه واسه چی انقدر خودتو اذیت کنی؟ که فوقش لاغر شی؟

برای لاغری نیست 

نمی خوام بیماری چربی قند این چیزا بگیرم 

و گر نه ۷۳ کیلو ام قدم ۱۶۴

چرا خودتو اذیت میکنی؟ دنیا دو روزه بخور برهههه واسه چی انقدر خودتو اذیت کنی؟ که فوقش لاغر شی؟

برای اینکه هزار نوع بیماری نگیره! 

من خودم از وقتی 15 کیلو لاغر کردم حال جسمی و روحیم خیلی بهتر شد 👌🏻 و احساس سبکی دارم 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

نباید ی دفعه از غذات بزنی.باید تنقلات رو حذف کنی نوشابه قند شیرینی شکر نبات بسکوییت کیک رو حذف کنی نه غذا.روزی ی قاشق هم از غذات کم کن که زده نشی

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
اره رو اصوله و همه چی توش هست  نمی دونم چرا اینکارو کردم

ن اشکال نداره منم یه سری رژیم غفاری گرفتم نمیتونستم انقد اذیت میشدم همش رژیمو خراب میکردم دیگ تا یه هفته کم خوردم زیاد خوردم خوب شدم