2777
2789
عنوان

مامانم 😭😭😭😭

521 بازدید | 32 پست

مامانم سمت چپ بدنش اون قسمت بالای سینه ش درد میکنه وقتی راه میره نمتونه میگ‌دردش شدید میشه،نفسش تنگ میشه چ دکتری باید ببرمش؟

این ک دکتر نمیره حدقل خودم واسش نوبت بگیرم

چندباری انقد عصبی بود فشارش بالا رفت

دیابت هم داره قرص میخوره

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبشه احتمالا رگش گرفته  ببرش متخصص

واب خدا نکنه😔😔😔

مامانم خیلی بدبخته بخدا

خداااا از بابام نگذره ک‌جوونیشو گرفت انقد حرصش میده سلامتیشم داره نابود میکنه

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️
فعلا یه قلب ببر ببین چی میگن فشار بالا باعث گرفتگی عروق میشه فقط خواهشا تو این مساله کم کاری نکنید&n ...

از قبل عید هی میگ‌امروز میرم‌فردا میرم😔😔😔😔

قلب  گوشت زیاد میخوره؟

گوشت کجاس ک بخوره خاهر

خودش کار میکنه ب زور خرجشونو در میاره

بابای عوضیم انقد اذیتش‌مبکنه

عموم سکته قلبی کرده بود یماه پیش ،براثر فشار ۱۸

حتی دکترش میگفت راه نباید بره

انجو‌کرد،و سیخ زدن ،لطفا عصر ببرش ،نزار راه بره ،اگه قرص زیر زبونی یا اسپرین هم دارین بهش بدین اگه فشارش رفت بالا

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱