2777
2789
عنوان

نی نی

56 بازدید | 11 پست

سلام حالتون چطوره!

من تقریبا پنج شیش ماهی هست ازدواج کردم و شوهرمم بچه خیلی دوست داره و من خودم اصلا الان نمیخام بچه دارشم واقعا زوده …

من ۲۳ سالم بیشتر نیست و شوهرمم اصلا نمیتونم خوب بشناسم ولی چون تو خونه تنهام اگه بخام بچه دارشم کار درستیه؟!

شاد باش ؛ این دشمنت رو غمگین میکنه :)
من هم سن شما بودم بچم بغلم بود .کوچیک‌نیسین .. بعد هنوز نتونستی شوهرت بشناسی .دیگ فکر نکنم بشناسی

واقعا یعنی میگی زود نیس؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ازدواجت سنتی بوده؟؟

اگه سنتی بود درکت میکنم

اما با این شرایط ک میگی همسرم رو هنوز خوب نمیشناسم باید بگم یه مدت صبر کن و برای بچه اقدام نکن

اول از همه ب خودت فکر کن ن ب اینکه شوهرت بچه دوس داره یا خونه تنهایی

تا خودت با خودت کنار نیای نمیشه

سنت خیلی کم نیس برای بچه خوبه اما اگه فقط میخوای برای تنهایی تو خونت بیاری اشتباه مادرشدن تصمیم بزرگ ...

دقیقا…من خودم میگم دو سالی صبر کنم…

عزیزم ازدواجت سنتی بوده؟؟ اگه سنتی بود درکت میکنم اما با این شرایط ک میگی همسرم رو هنوز خوب نمیشنا ...

دقیقا سنتی بود! مرسی قشنگ گفتی…

هنوز واقعا نمیتونم خوب به شوهرم اعتماد کنم….

ولی سخته… مسؤلیتش خیلیه… شما بچتون دنیا اومد شوهرتون کمک دستتون بود؟ مسؤلیت پذیر بود؟

آره .مسئولیت پذیر و‌ب کارای خونه اک‌انجام نمیشد گیر تمیداد

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
دقیقا سنتی بود! مرسی قشنگ گفتی… هنوز واقعا نمیتونم خوب به شوهرم اعتماد کنم….

عزیزم منم میتونم بگم نزدیک دوساله ک ازدواج کردم

ازدواجمم سنتی بود

یک سال اول ازدواج شوهرم و همه کاراش برام خیلی تازگی داشت و کاملا احساس میکردم نمیشناختم

باور میکنی حتی گیر داده بودم این اون شخص نیس

چون کسی ک دوران نامزدی میشناختم با کسی ک باهاش ازدواج کرده بودم زمین تا آسمون باهم فرق داشتن

و کاملا با اینکه شوهرم عاشق بچه هاست از آوردن بچه سر باز زدم حتی الانم ک تو اقدامم هنوزم ک هنوزه دو دل هستم و میترسم هم از شوهرم هم از خودم

توام مراقب خودت باش 

به خودت بیشتر بها بده تا ب هرچیز دیگری و هر کس دیگری

ببخشید طولانی شد اما احساس میکردم ک باید بگم چون فکر میکنم حس منو داری

خوشبخت بشی گلم

عزیزم منم میتونم بگم نزدیک دوساله ک ازدواج کردم ازدواجمم سنتی بود یک سال اول ازدواج شوهرم و ...

فدات شم عزیزم دقیقا حرفات درسته مرسی که گفتی❤️