2777
2789
عنوان

شکستگی دست

364 بازدید | 19 پست

خانما مامانم یه هفته قبل عید افتاد مچ دستش شکست پین زدن براش الان رفت دکتر دوباره وقت بستری داد برای یه ماه دیگه ولی نگفت برای چی ینی برای دراوردن پین بستریو بیشهوش میکنن

زنگ بزنید بپرسید خب.... 

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اسی جان

بچها من ی سالی میشه دندونم عصب کشی کردم ترمیم کردم میخاستم روکش کنم  که حامله شدم بخاطر ویار بی حوصلگی نرفتم 

الان که زایمان کردم میخام برم روکش کنم بنظرتون دوباره عصب کشی میکنه؟یکی از دندونام موادش یکم ریخته 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
ببخشید اسی جان بچها من ی سالی میشه دندونم عصب کشی کردم ترمیم کردم میخاستم روکش کنم  که حامله ش ...

نه دیگه عصب کشی لازم نیست ،فقط ترجیم تاج ،بعدشم تراش ،بعد  قالب گیری و در نهایت چسباندن روکش

نه دیگه عصب کشی لازم نیست ،فقط ترجیم تاج ،بعدشم تراش ،بعد  قالب گیری و در نهایت چسباندن روکش

یه سال گذشته یعنی اشکال ندارع خدا خیرت بده عزیزم ‌نینی کوچولو دارم عصب کشی خیلی زمان بره

ببخشید اسی جان بچها من ی سالی میشه دندونم عصب کشی کردم ترمیم کردم میخاستم روکش کنم  که حامله ش ...

الان در این مورد تاپیک زدی ترخدا تو تاپیک مردم سوال بی ربط نپرسید ما چمدونیم مگه ما دندون پزشکیم برو ببین چی میگه

الان در این مورد تاپیک زدی ترخدا تو تاپیک مردم سوال بی ربط نپرسید ما چمدونیم مگه ما دندون پزشکیم برو ...

خب شما که تجربه ندارین جواب نده