2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 49 پست
یه چیزی هم بگن بخاطر حرف مردم یا خانواده شوهرت نیا جنس های ارزون ولی زیاد بخر که بگن خونه پر بود جنس ...

اشکال نداره توعم اونموقه نمیدونستی ک بعدن چی میشه وضیت

الان انقد جنسا فیک و اشغالی ریختن تو بازار ک ادم میترسه چیزی بندازن بهش

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
گوشت چرخ کن و سبزی خوردن ما بشدت لازم داریم ولی میتونه یه خوردکن سایز بزرگ بخره کارش راه بیافته یا م ...

اره منم چرخ گوشت لازمم میشه ولی تو سبزی خردکن شک دارم موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکست باز نمیشه

ببین هر کس یه مدله

مثلا دو تا چیز که تو خونه عصای دستمه اتفاقا چایی ساز و جارو شارژیه، چون وقتی مهمون میاد کازم پر میشه و جا واسه کتری قوری نیست، بعد همیشه آب جوش سریع دارم

چون خونم سرامیکه جارو شارژی برای جمع کردن مو عالیه و واجب ، چون رو سرامیک به نسبت فرش مو خودش رو خیلی نشون میده

تجربه من اینه که هر کس به سبک زندگی خودش باید وسیله بخره

مثلا یکی چایی خوره و خب سماور خیلی براش مناسبه یکی هم نیست خوب اصلا به دردش نمیخوره

سبکت و بگی بیشتر میشه بهت کمک کرد

ولی من خداروشکر هیچ وسیله اضافی نخریدم و از تمام وسایلم استفاده میکنم، البته فقط کتری قورین رو تا الان استفاده نکردم چون با چایی ساز کارم راه میوفته

یه سر به تاپیک آخرم بزنید

اشکال نداره توعم اونموقه نمیدونستی ک بعدن چی میشه وضیت الان انقد جنسا فیک و اشغالی ریختن تو بازار ک ...

من سعی کردم همه چی رو جنس درجه یک بگیرم ولی واقعا کسی نبود بهم بگه خونه مستاجری رو چه به تخت و بوفه و ناهار خوری و ماشین ظرفشویی و ...هر یکی دوسال با استرس از این خونه به اون خونه ببر .میدونم آدم دلش میخواد همه چی شیک و  کامل باشه و اقتضای سن هست ولی واقعا کاش یکی بود میگفت زندگی واقعی فراتر از تیر و تخته و کاسه بشقاب هست پدرت درمیاد تو اون زندگی تا یه خونه بخری و یا ماشین بخری و کاش پول ها رو الکی خرج مراسم و تشریفات نکنی .الان مادرم داره برام سیسمونی می‌خره گفتم مادر من فقط فقط چیزایی که لازم دارم رو بخریم و اگه اصرار داری کامل بخری بجاش طلا بخر مثلا بجای کالسکه و کریر که هیچ کاربردی ندارن طلا بخره یابجای تخت نوزادکه معمولا استفاده نمیشه یه تخت تک نفره بخره که چند سال دیگه تخت رو مجبور نشم عوض کنم

ببین مثلا من ۳ تا چیز که با نظر دیگران نمیخواستم بگیرم پلوپز بود و چای ساز و جارو شارژی ، ۲ تای اول برام هدیه اومد، جارو شارژی رو هم بعدا گرفتم، اتفاقا هر ۳ تاش رو استفاده کردم، مثلا استفاده پلو پز برای من اینطوری بود که چون الان اکثر پلو پز ها چند کاره هستن من خورشت رو که درست میکنم برای مهمونی میریزم تو پلوپز که گازم خالی شه و پلوپزم یه حالت گرم کن داره، خورشتم و تو اون گرم نگه میدارم

عکست باز نمیشه ببین هر کس یه مدله مثلا دو تا چیز که تو خونه عصای دستمه اتفاقا چایی ساز و جارو شارژ ...

منم همیشه چایساز استفاده میکنم ولی جارو شارژی و بخارشو دو تا از وسایلی بود که اصلا به دردم نخورد جارو برقی بهتر از جاروشارژی کار میکنه😄

منم همیشه چایساز استفاده میکنم ولی جارو شارژی و بخارشو دو تا از وسایلی بود که اصلا به دردم نخورد جار ...

جارو شارژیت دست بلنده،،؟ 

میگم بستگی به سبک زندگیت داره

مثلا من هر روز صبح با جارو شارژی کل قسمت های سرامیک خونه رو میکشم همه مو و آشغال های ریز و جمع میکنه، و چون برای من ۲ تیکست از پایه جدا میکنم و رو تختم رو هم صبحا میکشم، خدایی قبلا خیلی گرفتار بودم چون کل خونه میشد موی سر من و موی پاهای شوهرم😐🤦‍♀️

جارو شارژیت دست بلنده،،؟  میگم بستگی به سبک زندگیت داره مثلا من هر روز صبح با جارو شارژی کل ق ...

نه از این کوچیکاس  ببین من مثلا دوست ندارم دورم همه چی رو بچینم برا جارو شارژی و نمیدونم بخار شو و اتوپرس و این ها یه دنیا کمد دیواری لازم داری بچینی منم نداشتم  و ندارم بعد همه  چی رو روهم روهم میچینم تو کمد اونو درآوردن و استفاده کردن و دوباره گذاشتن سرجاش خودش وقت گیره.

همه وسیله ها خوبن داشته باشی به شرطی که یه خونه حداقل حداقل ۱۵۰ متری باشه یه اتاق اضافی داشته باشی اینا رو بزاری .من خونه الانم و خونه هایی که توش بودم دوخوابه بوده و برا چیزای اضافی همیشه مشکل جا داشتم .من با این که خیلی وسیله دارم بعضی دوستام میگن تو اسباب کشی برات راحته وسیله ات کمه چون من نمیام رو کابینت وسیله برقی بزارم به جز چای ساز که هر روز استفاده میکنم یا به جز جارو برقی هیچ کدوم از این چیزا بیرون کمد نیست مثلا تصور این میز اتوهای  کمد دار برام سخته چجوری میتونن بزارن گوشه اتاق خواب ؟؟یه اتاق جدا میخواد پس همون میز تاشو خوبه بزاری تو کمد

نه از این کوچیکاس  ببین من مثلا دوست ندارم دورم همه چی رو بچینم برا جارو شارژی و نمیدونم بخار ش ...

همین دیگه جارو شارژی ازین مدل پابه بلندا خودش پایه داره قشنگ به حالت ایستاده میشه گوشه اتاق خواب یا هر جا که بخوای بذاری

منم دقیقا مثل خودتم از شلوغی خوسم نمیاد برای همین تو خریدم خیلی دقت کردم

وسایل رو بذاری تو کمد و کابینت استفاده نمیکنی

من برای همین واسه وسایل برقی آشپزخونه شلف زدم ، خیلی هم خوب شد ، فقط حداکثر ۲ تا وسیله برقیم رو کابینته 

عکست باز نمیشه ببین هر کس یه مدله مثلا دو تا چیز که تو خونه عصای دستمه اتفاقا چایی ساز و جارو شارژ ...

ببین مثلن من شاید سالی کلن ۲تا چایی بخورم ولی برعکس من شوهرم روزی ۳تا ۴تارو میخوره راحت

نه از این کوچیکاس  ببین من مثلا دوست ندارم دورم همه چی رو بچینم برا جارو شارژی و نمیدونم بخار ش ...

جارو برقی بهتره یا شارژی