2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 49 پست

من چیزایی که تا الان استفاده نکرده قهوه ساز برقی ،سرخ کن،پلو پز،زودپز ،سماور، پنکه،قابلمه های بزرگ مجلسی که خدا تومن پولش هست با اجاقشون!ماکرویو(اگه فرگازی داری هیچ ، نداری بجاش حتما توستر بخر چون نیاز هست)ماشین ظرفشویی واقعا ضروری نیست بود و نبودش فرقی نداره!

ناهارخوری برای خونه کوچیک اصلا نیاز نیست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاز فردار بخر با تستر اصلا ماکرویو و سولاردام نخر چون فر گازت همه کارا رو میکنه توستر هم برای گرم کردن غذا خوبه خیلی ارزون تر از ماکرو و سولار هم هست.

غذاساز بخر. نرو تک تک وسیله هایی مثل آبمیوه گیری و آسیاب و اینا رو بگیر که اصلا مقرون به صرفه نیست یه غذاساز مارک خوب مثل فلیپس بگیر کارت راه میفته.

سرویس پلاستیک نخر فقط تشت بگیر برای حمام و سرویس پلاستیک برای مسافرت.

قالی دو تا بگیری کافیه که تو هال بندازی و کیپ تا کیپ هم نمی خواد خونه رو فرش کنی اگر کف سرامیکه.  تو اتاق خواب هم فرش های ارزون هست که طرح و رنگ های جذابی داره.

چایساز نگیر کتری و قوری کافیه

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من چیزایی که تا الان استفاده نکرده قهوه ساز برقی ،سرخ کن،پلو پز،زودپز ،سماور، پنکه،قابلمه های بزرگ م ...

باریکلا👌

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من تجربه هم توستر و هم ماکروویو رو دارم و بهت میگم صدددد در صد ماکروویو بهتره

عع اخه میگن تستر کاراییش بیشتر از ماکروعه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
من چیزایی که تا الان استفاده نکرده قهوه ساز برقی ،سرخ کن،پلو پز،زودپز ،سماور، پنکه،قابلمه های بزرگ م ...

اره اینارو نمیخرم بجز سماور

عع اخه میگن تستر کاراییش بیشتر از ماکروعه

اگر گاز فردار نمی خری که بگم نه توستر نه ماکرو هیج کدوم کارایی فر رو ندارن فقط برای گرم کردن خوبن و نهایتا یه پیتزا 

گاز فردار بخر با تستر اصلا ماکرویو و سولاردام نخر چون فر گازت همه کارا رو میکنه توستر هم برای گرم کر ...

خوبه بنظرت ی گاز فر بگیرم ی تستر

من مجردم ولی به نظر من چیزای ریزی که استفاده چندانی ندارن نخر به چشم هم نمی یاد  بعد خوب ببین ...

اره میگن خورده ریزایی ک میرن تو کابینت زیاد ب چشم نمیان

خوبه بنظرت ی گاز فر بگیرم ی تستر

آره خوبه

اره اینارو نمیخرم بجز سماور

یه چیزی هم بگن بخاطر حرف مردم یا خانواده شوهرت نیا جنس های ارزون ولی زیاد بخر که بگن خونه پر بود جنس خوب بخر ولی کم.

مردم در هر صورت حرف میزنن من نسبت به دوره خودمون جهاز عالی بود همه چی بود ولی باز اگه برگردم ده سال پیش خیلی چیزا رو حذف میکنم و بجاشون طلا میخرم .مثلا یادمه ۱۱ سال پیش که جهاز میخریدم یه ماکرویو خریدن ۵۰۰ تومن  اونموقع ۶ گرم طلا میشد الان ۱۷ _۱۸تومن پولش بود ولی در حال حاضر یه ماکرویو که خیلی کارایی هم نداره سال ها از این خونه به اون خونه بردم تا خودم خونه خریدم. ماشین ظرفشویی کریستال های گرون گرون و ....خیلی چیزای دیگه کاش کاش کاش عقل الان رو داشتم به بابام میگفتم بجای جهاز  کامل برام یه ماشین یا ۱۰۰ گرم طلا میخرید الان بیشتر به دردم می‌خورد ‌

هرچی هم میخری کم بخر ولی جنس خوب که مجبور نشی دو روز دیگه عوضش کنی

گوشت چرخ  پلوپز  سبزی خورد کن  چای‌ساز جارو شارژی  کیک پز  اسنک ساز ت ...

گوشت چرخ کن و سبزی خوردن ما بشدت لازم داریم ولی میتونه یه خوردکن سایز بزرگ بخره کارش راه بیافته یا مثلا اسنک ساز نداریم ولی همیشه بیرون می‌خریم یا ماکروفر داریم هفته ای توش مرغ شکم پر کنتاکی میکنم از نظر من باید خودش ببینه چی بیشتر استفاده میکنه اونا بخره مثلا یکی سبزی حجم بالا فریز نمیکنه میتونه با دست خوردکنه ولی من حجم بالا فریز میکنم یا یکی گوشت چرخ کرده مصرف ندارن ولی اسنک تا دلت بخواد میخورن