2777
2789
عنوان

ریموو لیفت مژه

5005 بازدید | 15 پست

سلام دوستان. من مژه هامو گفتم یکی از دوستام که آرایشگره اومد خونه برام لیفت کرد منتها خیلییییی بد و کج و کوله شده انگار با چسب چسبوندن به پلکم. الان هرچی سالن هایمختلف تماس میگیرم میگن لیفت مژه ریموو نداره. چیکارش کنم که بره؟

۳ هفته شده

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش بعد یه ماه کم کم اثرش میره و صاف میشه  لیفت مژه یک تا نهایتا ۲ ماه میمونه

خیلی رو اعصابمه. دوس دارم همین الان از شرش خلاص شم. کلا اعتماد به نفسمو گرفته

موادی که روش هست رو پاک میکنن

فک کنم اگه زیاد بشوری یا آروم با دستت صافشون کنی کم کم حالتش بر من انجام دادم خیلی چشام تغییر کرد چرا میخوای اثرش بر انقدر بد که مژه صاف ترجیح میدی

لیفت ک ریموت ندارن اونیم که برات لیفت کرده ناشی بوده 

بعد اینکه از حموم در میای مژه هات خیس  با فرچه ریملی  ک‌تموم شده یا فرچه بگیر از لوازم آرایشی مرتبشون کن وگرنه میچسب به هم

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
میدونم منم یه بار انجام دادم چسبید پشت پلکم رو مخ بود 🤷🏻‍♀️ یکم خیسش کنی صاف میشه چند دقیقه 

آره تا وقتی خیسه قشنگه بعدش انگار با چسب دوقلو چسبوندی  همش هم کج و قاطی پاتی. شما چیکارش کردی که خوب شد؟

فک کنم اگه زیاد بشوری یا آروم با دستت صافشون کنی کم کم حالتش بر من انجام دادم خیلی چشام تغییر کرد چر ...

خیلییییی بد شده آخه. 😭

لیفت ک ریموت ندارن اونیم که برات لیفت کرده ناشی بوده  بعد اینکه از حموم در میای مژه هات خیس &n ...

مشکل اینجاس به هم نمیچسبه. کج حالت گرفته. خیلی بد شده. کج شدگیشو چیکار کنم اخه

لیفت ک ریموت ندارن اونیم که برات لیفت کرده ناشی بوده  بعد اینکه از حموم در میای مژه هات خیس &n ...

تو عکس چسبیدگیش به پشت پلکم مشخص نیس. انگار با چسب ۲ قلو چسبوندن به پشت پلکم.هرکی میبینه میگه چرا اینجوری شدی

خیلی رو اعصابمه. دوس دارم همین الان از شرش خلاص شم. کلا اعتماد به نفسمو گرفته

ببین من سه سال پیش همچین مشکلی برام پیش اومد مژه هام کلا چسبیده بود به پشت پلکم انگار مژه نداشتم خیلی بدشده بود بد یه جارفتم گفت مدام چربش کن کم کم بازمیشه من زدم تاحدی موثربدد ولی خب دوست داشتم زودترخلاص شم رفتم یه جا دیگه گفت با بیگودی خیلی ریزی برات زده برای همین مژه ات خیلی فر خورده چسبیده به پشت چشمت بابزرگترین سایز بیگودی برام زد خیلییی خوب شد انگار فقط سر مژم یکم حالت داشت همین به مرور کم کم کامل رفت.تنهاچارش همینه