2777
2789
عنوان

نت رایتل

1348 بازدید | 10 پست

کیا سیمکارت رایتل دارن؟؟

من حدود یکماه پیش رایتل گرفتم. موقعی که گرفتم نتش خیلیییی پرسرعت بود فورجی بود

بعد که بسته ام تموم شد دوباره بسته گرفتم دیگه اصلا فورجی نمیشه بشدت ضعیف کار میکنه اعصابم خرابه چه وضع نته آخه😡😡 همراه اولم که کار نمیکرد اینو گرفته بودم

آخه چطوری اول فورجی بود الان فورجی نمیشه؟؟؟

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

یکی دیگه هم‌شنیدم میگف فقط بار اول که سیم کارت فعاله نتش قوی بوده بعد که دوباره نت خریده ضعیف شده

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند ماهه نت رایتل می خرم.به شدت ضعیف شده نتش‌‌. گاهی اصلا نمیره مجبورم گوشیو خاموش-روشن کنم..خی ...

بخدااا

اصلا قندشکنا وصل نمیشن با این نت

سلام من رایتل دارم هر وقت خودش هفتگی جایزه نت میده سرعت عالی  بعد وقتی خودت نت میخری سرعت صفر& ...

یعنی برای همه اینجوریه پس

گفتم نکنه گوشی یا سیمکارت من مشکل داره

یعنی اون موقع که تازه خریدم نتش محشر بود آدم کیف میکرد

الان اصلا قندشکن وصل نمیشه بشدت ضعیفه

حتی برنامه های داخلی مثل روبیکا و ایتا هم درست کار نمیکنه

نه ربطی به گوشی نداره

بهترین گزینه سیم کارت برای دانلود و اپلود همراه اول بعد ایرانسل بهترین زمان برای استفاده از نت رایتل ۱ شب ب بعد اونم شانسی 

اگه وای فای داری ۵۰ گیگشو بگیر اگه دقیقا یادم باشه ۱ شب تا ۱۱ صبح حدود ۱۷ هزار تومان هست این با صرفه تره