2777
2789
عنوان

قرص کنتراسمین

14238 بازدید | 11 پست

من با درد شدید رفتم دکتر که گفت کیست خونریزی کرده ولی داخل خودش،بوده و درد برای این بوده ...

بعد گفت قرص نمیخواد ولی الا میتونی کنترایپین مصرف کنی 

از شب اول پریودی 

من الان از پنجشنبه دارم فقط لک میبینم و بخاطر همین تا الان نخوردم 

حالا امرکز،میشه روز چهارمی که فقط لک دارم میبینم و خونریزی ندارم 

چطور قرص رو مصرف کنم؟به دکترم دسترسی ندارم تا چارشنبه 

بعد از قطع این قرص چند ماه بعدش نباید اقدام بارداری کرد؟

قرص کنتراسمین ضدبارداری هست مانعی برای بارداری ندارن کیستت خوب سه باردار هم میشی .‌‌‌‌‌‌‌بزااز از روز اول ک پریود شدی بخور ولی فک میکنم بسته بعدی رو یک هفته فاصله می‌افته بعد بلافاصله باز میخوری .‌‌نگاه نمیکنی ک پریود میشی یا نه باید ادامه بدی چون برای کیست هست  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قرص کنتراسمین ضدبارداری هست مانعی برای بارداری ندارن کیستت خوب سه باردار هم میشی .‌‌‌‌‌‌‌بزااز از رو ...

نه من دکترم برام یک بسته نوشت 

و مشکل اینجاست روز چهارم ولی هنوز لک هست گفت از روز اول خونریزی بخورولی فقط لک هست

تازه امروز خونریزی پیدا کردم روز پنجم بعد از ۴ روز لک بینی  بخورم قرص رو ؟دکتر گفت اولین روز خ ...

آره عزیزم امروز روز اولت حساب میشه از امروز بخور لکه بینی رو جز پریود حساب نکن 

میشه بهم بگید از کجاش کنتراسمین شروع کنم؟؟؟؟ بلد نیستم 

مثلا فردا چهارشنبه هست از روزی اونی ک چهارشنبه زده بخورم یا روز شنبه؟

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
ببخشید منظورم قرص کنتراسمین بود بالا

عزیزم این قرص رو خوردی خوب شدی ؟!

منم برا کیست تازه بهم داده گفت بعد روز ۵پریودی شروع کن ۲۱عددش رو بعد ۲۱روز یک هفته فاصله بعد قرص بعدی 

میشه بگین اینو خوردین خوب شدین نیفتادین لکه بینی ؟؟!

یا رب نظر توبر نگردد