2777
2789

بعد تموم شدن امتحان ریاضی شروع کردم ب داد و بیداد ک من اینو خراب کردم اگر رد بشم چی میدونم قراره ۱۲ بگیرم و.....

بعد اینکه نمراتو آوردن تنها نمره ۲۰ کلاس من بودم!😐

(بعد امتحانا حس میکنم ب طرز وحشتناکی خراب کردم گاهی مواقع اینطور برعکس میشه)

دوستم اومد صدام کرد ک تو نمرت این شده و با حالت تعجب منم برا اینکه اون گریه زاری قبلمو توجیه کنم🌚

گفتم وایی واقعاا چطوریی آخه من کلا غلط نوشته بودم چطور ۲۰ گرفتممم باورم نمیشههه کلا اشتباه داشتم  یهو برگشت گف عزیزم خودشون الکی بهت نمره میدن بعد رفت ب ی عده از بچه هام گفت و....همشون یجوری نگام میکردن....

اومدم درست کنم زدم خراب کردم الانم عذاب وجدان گرفتم هی سر درس یادم میاد دیوونه میشم😶😂

از دیروزم هر بلایی ک فک کنین سرم اومده فک کنم اونقد پشت سرم حرف زدن😂💔

الان فک میکنن تموم معلما الکی بهم نمره میدن

چطور جمعش کنم؟

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

بزار راحت باشن

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریدی آبم قطعه

ولی ولشون کن بذار هررررچی دلشون میخواد بگن، به هیچ جاتم نباشه

قسمت این بود که از دفتر پرواز بلند                                       به من خسته به جزء چشم پریدن نرسد :)        فعلا بخند قشنگم، نوبت منم میرسه :)
اه اه از این همکلاسی رو مخا ک همه چیو درست مینوشتن ولی الکی ب تو میگفتن خراب کردن

همه کلاس همینن

امتحان دیروز یکی گف فلان چیزو نخوندم قراره چیکار کنم

دقیقاا همون دختر اون سوالو تونست بنویسه!

وای 😂  ولکن ب مرور فراموش میش

اینا فراموش نمیکنن هر دفه نمره بگیری نیشینن پشت سرت میگن ببین الکی بهش ۲۰ دادن

دختر معلممون نمره میگیره 

میگن الکی دارن بهش نمره میدن😐

چطور؟

خب مهم نیس اونا چی فک میکنن

تو تلاش کردی ک ب بیست رسیدی 

طرز تفکر اونا تاثیری توی موفقیتت نداره

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.