2777
2789
عنوان

خدایااااا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 27 پست
من یکی ازفامیلهای نزدیک دختر ۱۴ساله تومدرسه رفته اب بخوره یه دفعه کنارشیرابخوری میفته زمین تاناظم می ...

وای خدایا😑💔

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
بعد مرگ بردارش یبار خون دماغ شد از حال رفت بردنش دکتر گفت سکته خفیف کرده

وای برادرش هم مرده 

خدا صبر بده به خانوادش

ترکیدم😭خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وای خدایا😑💔

مادرش حالش خیلی بده بندخدا مثل دیوانه هاشده اصل نمییشه کنترلش کرد😢🥺

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
مادرش حالش خیلی بده بندخدا مثل دیوانه هاشده اصل نمییشه کنترلش کرد😢🥺

همین دختر 13ساله هم مادرش داره اب میشه عروسک هاشو چیده کنار تخت بیمارستانش

دیگه مرگ مغزی شده دکترا میگن نهایت دو هفته قلبش کار کنه بهشم میگن اهدا عضو کنه قبول نمیکنن 

خدا برا هیچکس این روزا رو نیاره💔

بعد مرگ بردارش یبار خون دماغ شد از حال رفت بردنش دکتر گفت سکته خفیف کرده

وای بیچاره عمو و زنعموت

برادرش هم تازگی فوت کرده بود؟ 

وای بیچاره عمو و زنعموت برادرش هم تازگی فوت کرده بود؟ 

آره پارسال فوت شد یدونه دختر داشتن فقط  خوشگل بلند قد ناز چرا همه خوبا باید برن😭😭😭

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

آره پارسال فوت شد یدونه دختر داشتن فقط  خوشگل بلند قد ناز چرا همه خوبا باید برن😭😭😭

فقط دعا میکنم خدا ب خونوادش صبر خیلی زیادی بده😔

الهی روحشون هم در ارامش باشه

عمو و زن عموت چ شانس بدی داشتن 😐💔  خدا رحمت کنه بچه هاشونو

آره بیچاره ها دارم اینجا سکته میکنم گفتم  بیام به شما بگم آروم‌شم خونشون از ما دوره منو نبردن گذاشتنم خونه😭😭😭

کاربری، دسته سه نفره دوستان🤣لطفا بابت تایپک های قاطی ببخشبد

همین دختر 13ساله هم مادرش داره اب میشه عروسک هاشو چیده کنار تخت بیمارستانش دیگه مرگ مغزی شده دکترا ...

😭😭😭

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺