2777
2789
عنوان

چی بگم بهش که مودبانه باشه؟

554 بازدید | 45 پست

من خواستگاری داشتم که دیشب با خودش صحبت کردم و جواب رد دادم همون دیشب خالش پیام داد اجازه خواست با خانوادم صحبت کنه منم گفتم نه اگر درباره صحبتای اخیر هست نظر من چیزی جز نظر خانوادم نیست...

باز صحبی خالش پیام داده بزار با خودت حضوری فلان مکان صحبت کنم گفتم نه مرخصیم و اینکه من صحبتم با خود اقای فلانی نهایی شد

باز میگه نه به عنوان دو دوست همدیگرو ملاقت کنیم🙄🙄

چجور بگم نه که بی احترامی نشه خیلی بزرگتر ار من هستن

مجبور نیستی مدام بگی نه نه .

راهتو بکش برو جایی که قراره بری

دوباره تماس گرفت بگو فلان جام

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبول کن باهاش حرف بزنی و بهش کامل بگو ماجرا رو بگو نمیخوایی دلیلش هم بگو

بدیش اینه قبول نمیکنه هر چی هم بیشتر دلیل میگم بیشتر میخواد قانع کنه مخم نمیکشه

اگر واقعا درست فکردی و تصمیم گرفتی که جواب رد دادی ، بهش بگو با احترامی که براتون قائل هستم جوابم م ...

درست که نمیدونم واقعا تصمیمم درست بوده یا نه شرایط خودمو و اقا تو تاپیک قبلم هست 

میدونه جوابم نه هست اقا بهش گفته تازه خود پسره میگه من صبر میکنم براتون منم لجم درامد گفتم نه شما تو سنی هستین که از این حرفا بزنید نه من تو سنی هستم که این حرفا رو باور کنم گوش من از این حرفا پره برو دنبال زندگیت...بازم موقع تدافطی گفت صبر میکنم گفتم باشه اختیار زندگیت داری من که میدونم این حرفا الکیه

چرا نمیخوای؟

ویژگی های آقا رو میگم 

از نظر ظاهری معمولی و معقول 

از نظر پوشش امروزی

از نظر شغلی شغل ازاد داره نمایندگی فروش و تعمیر ابزار صنعتی ملک مغازه برای خودش نیست

اخلاق اصلا نمیدونم چون غریبه هست ولی در حد برخورد کاری و رسمی ادم نرمالی بوده بدجنس و بد اخلاق و ... نبوده

ماشین داره نمیدونم چه ماشینی نپرسیدم

خونه هم خودش گفت خیلی به فکره ولی سخته برای همین در حد یک میلیارد یک استان دیگه مسکن گرفتم که اون مسکنا خیلی رشد دارن تا ارزش پولش حفظ بشه بتونه در اینده خونه بگیره

مدرکش هم کارشناسی داره...

چرا نمیخوای؟

حالا خانم

از نظر ظاهر کمی از اقا بهتر 

پوشش تقریبا مشابه

مدرک ارشد

کارمند هست درامدی حدودی ۲۰ الی ۲۵ 

خونه داره خودش ولی خب قرض و قسطاشو هنو نداده😁😁

و به اقا نگفت خونه دارم 

شان اجتماعی شغل خانم خیلی بالا هست با توجه به سن کم پست هم داره یعنی رتبه کاریش بالا رفته...

اما کار سخت و مستهلک کننده ای داره خیلی خسته میشه و غالبا تا ساعت ۴ سرکار هست

خود اقا میگه شان اجتماعی و ظاهر و از همه مهمتر اخلاق خانم خیلی جذبش کرده میگه خیلی مهربون بودی دو ساله بهت دقت میکنم هرگز رفتارت عوض نشد این معلومه از درونته

البته اینو بگم همه اینو بهم میگن ولی خب خودم قبول ندارم به نطرم معمولی هستم