2777
2789

جهان بر اساس ظلمه تو دنیایی که تو یک روز دو سوم حیوانات و انسان مجبورن بخاطر زندگی یه حیوون دیگه رو بکشن به من نگید اینجا عدالت داریم یا کارما 

کارما؟ شوخی میکنی چه کارمایی! خدا یه حرفی داره میگه و ما به آنها ظلم نکردیم ولی خوشان به خودشان می‌کنند 

و خدا تو این دنیا هم عضلاتش نشون نمیده اگه هست کو؟ من نمیبینم عدالت خدا هم برای اون دنیاس <<لطفا تاپیک رو نبندید بحث دینی علمیه نی نی سایت لطفا نبند>>

برای همینه بهشت و جهنم داریم 

بعدم اگه عدالت هست چرا هیتلر عمرش رو به سادگی زندگی کرد اصن اگه عدالت هست چرا یه بچه ای که بچه آدم پولداره میره دو تا دو تا ایفون می‌خره ولی کسی که نداره باید کارگری کنه تا گوشی بخره برای کلاس آنلاینش

عدالتی وجود نداره 

یادمه رفتم مدرسه ثبت نام کنم قبل از اینکه تیزهوشان نتیجه بیاد تا اگه قبول نشدم پشتیبانی باشه مدیر مدرسه بخاطر اینکه بابا نداشتم ثبت نامم نکرد عدالت ؟

دوستان کافیه کم بیارزد تو همسن دنیا یا افسرده بشید تا بفهمید دنیا چقدر میتونه بهت خوب رفتار کنه 🗿

صد نامه فرستادم و صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو که یه جورایی فکر باز داری پیشنهاد میکنم حتما معنی کامل قران رو بخونی تا بفهمی عدالت رو خدا کجا انجام داده

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

چند سال دیگه این تاپیکتو میخونی به عقیدت خندت میگیره ولی اصلا خودتو سرزنش نکن تو قراره رشد کنی. و اینکه زندگی همینه همیشه سخته ولی ازش لذت ببر در همین سختی هست که میتونی لذت رو پیدا بکنی

چرا عدالت هست کافیه بیشتر دقت کنیم ،برای بنده که همممیشه اتفاق افتاده،هر وقت حماقت کردم و نشستم دقت کردم دیدم که از قبل خدا بهم هشدار داده بود و من گفتم بیخیال،و بلعکس

کاش برام توضیح بدید چون من فقط ۱۷ سالمه 

فقط کافیه تو نی نی سایت این همه تایپک بدبختی آدما رو بخونی

اونوقت میفهمی مشکلات بعقیه ۲ برابر مشکلات توعه و تو تازه خوشبختی رو میفهمی