2777
2789
عنوان

عادل یا ظلم بودن این جهان ؟

80 بازدید | 9 پست

دوستان من یه نادونم اول از همه در مورد این موضوع هم شاید خیلی بیشعورم که تا الان نمیدونم ولییی همیشه تو این موندم خدا چطور عادل با این که یکی رو میزاره بالا و یکی رو پایین قصد توهین ندارم ولی کسایی که از من بزرگ ترن و دانا تر راهنمایی کنن . خدایی تاپیک تعطیل نشه مگه همش باید مشکل با شوهر باشه ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر خودتو خار میکنی هممون دور همیم بابا

چون اگه خار نکنی میان میریزن رو سرت تا متقاعدت کنن تو یه کافری!!

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
چون اگه خار نکنی میان میریزن رو سرت تا متقاعدت کنن تو یه کافری!!

متوجهم ولی این سوالیه که برای همه ممکنه پیش بیاد

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

من دیشب با گریه خوابیدم ، یه کلیپ تو اینستا دیدم بچه دو ساله خواب بود معلوم بود با اشک خوابیده چشاش خیس بود بعد یهو مادرش ,(هندی بود انگار رو دستش حنا داش) شروع کرد محکم چندین و چن بار سیلی زدن تو صورت بچه طفل معصوووم و دستشو محکم کشید واای بچه شوک شد تو خواب ترسید ولی چون کوچیک بود نتونست از خودش دفاع کنه قلبم شکست زار می زدما آخه خدا چطور انقد دلت طاقت میاره اینارو می بینی این چه روحی بود از خودت در ما دمیدی؟؟ پشیمون نشدی ؟؟؟؟💔💔💔💔💔😭😭😭😭😭😔😔😔😔

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
من دیشب با گریه خوابیدم ، یه کلیپ تو اینستا دیدم بچه دو ساله خواب بود معلوم بود با اشک خوابیده چشاش ...

گفتم که جهان جهان ظلمه 🙏 خدایا من رو مورد رحمت خود و مخلوقاتت  قرار بده ظلم افراد رو هم دور کن