2777
2789
عنوان

فوق تخصص ریه کودکان تهران

2784 بازدید | 19 پست

سلام لطفاً کمک کنید خواهر زادمم 5سالشه از یک سالگی بعد واکسن این بچه سالم یهو فلج شد. الانم دو ماهی میشه تو بیمارستان بستری کردند بخاطر عفونت ریه هایش تا حد مرگ رفت برگشت دوباره هی ریه هاش پر میشه و اکسیژن کم میاره و از دستگاه تو خونه استفاده میکنند اگه دکتر ماهر و خوب تهران کرج سراغ دارین معرفی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان حال خواهرزادت چطوره

سلام عزیزم

الان نزدیک دو ماه هست که گلوش رو سوراخ کردن بهش اکسیژن وصله  و خواهرم تو خونه ازش مراقبت میکنه بچه خیلی عذاب میکشه همش عفونت از ریه اش میاد

ببریدش بیمارستان مسیح دانشوری 

شوهر من همیشه در حال خفه شدن بود رفت اونجا با یه قرص اوکی شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ببریدش بیمارستان مسیح دانشوری  شوهر من همیشه در حال خفه شدن بود رفت اونجا با یه قرص اوکی شد

سلام عزیزم شرایط همسرتون چطوری بود؟ این بیمارستان که میگید تهران هست؟

سلام عزیزم شرایط همسرتون چطوری بود؟ این بیمارستان که میگید تهران هست؟

اسم شدید داشته خفه میشد نمیتونست راه بره

اون بیمارستان کلا بیمارستان ریه ست

ادرسش تهران

نیاوران،دارا آباده

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
ببریدش بیمارستان مسیح دانشوری  شوهر من همیشه در حال خفه شدن بود رفت اونجا با یه قرص اوکی شد

خواهر زادم یک ماه بیشتر تو بیمارستان بستری بود ساکشن میکردن الان گلوش رو سوراخ کردن خواهرم تو خونه خودش انجام میده از طرفی این بچه تو یک سالگی فلج شد و دکتر گفته چون حرکت نداره سیستم ایمنی بدنش ضعیف هست بخاطر اون ریه اش پر عفونت میشه اصلا این مدت هیچ تغییر ی نکرده 

یه بچه چقدر توان داره که این همه عذاب بکشه تو این دنیا

چند بار تا حد مرگ رفت ولی برگشت خیلی دوست داره زندگی کنه ولی سرنوشت عجیبی داره کاری هم از دستمون بر نمیاد براش بکنیم فقط عذاب میکشیم

خواهر زادم یک ماه بیشتر تو بیمارستان بستری بود ساکشن میکردن الان گلوش رو سوراخ کردن خواهرم تو خونه خ ...

اگه مایل بودین یه سر ببرینش بیمارستان مسیح

خدا سلامتی بده بهش

بمیرم براش😭😭😭😭😭😭

اگه مایل بودین یه سر ببرینش بیمارستان مسیح خدا سلامتی بده بهش بمیرم براش😭😭😭😭😭😭

خدا نکنه ان شالله همیشه سلامت باشید 

حتماً من با خواهرم صحبت میکنم ببینم میتونند از شهرستان بیارنش

ممنونم از کمکت