2777
2789
سلام عزیزم ببخشید شما بینیتون رو عمل،کردین راضی هستین؟

سلام بله عمل کردم بینیم بهتر شده ایرادایی داره ، فعلا گفتن صبر کن تا یکسال بگذره ،فقط مشکلم اینه شنیدم دکتر زیاد ایرادا را گردن نمیگیره حالا نگرانم ایراداش رفع نشه ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله عمل کردم بینیم بهتر شده ایرادایی داره ، فعلا گفتن صبر کن تا یکسال بگذره ،فقط مشکلم اینه شنی ...

عزیزم مبارکتون باشه میشه بگید ایرادش،چیه؟ راسیاتش منم نوبت عمل گرفتم ولی،استرس دارم چندباری رفتم مطب دیدم مدل گذاشتن تو مطب نمیدونم چرا دلهره دارم 

شما بینیتون همونیکه گفتین عمل کرده؟ قبل عمل باهاشون صحبت کردین؟ 

عزیزم مبارکتون باشه میشه بگید ایرادش،چیه؟ راسیاتش منم نوبت عمل گرفتم ولی،استرس دارم چندباری رفتم مطب ...

نگران نباشید چیرایی که میخواید و حتما بهش بگید یا مدلایی که دوست داری چند نمونه براش ببر تو اتاق عمل بهش بگو،من ایراداش اینه پایین بینیم یکم پهنه هنوز و غضروفاش انگار زده بیرون،، حس میکنم درست فیکس نشده شایدم اشتباه کنم ولی بهش گفتم خیلی اهمیتی نداد یکمم کجه که احتمالا ورمه و رفع میشه بهش تاکید کنید برای تقارن سوراخ بینی و اینکه ظریف در بیاره.......

عزیزم مبارکتون باشه میشه بگید ایرادش،چیه؟ راسیاتش منم نوبت عمل گرفتم ولی،استرس دارم چندباری رفتم مطب ...

ممنون انشالله ازشما همونجوری که دوست داری بشه من چندین نفرو دیدم که خیلی ناراضی بودن ،،خودم خیلی بهتر از بینی قبلم شده ولی پره هامو دست نزده و من دوست داشتم پایین بینیم یکم کوچکتر میشد بهشون گفتم ،،،،گفتن زمان ک بگذره جمع تر میشه 

مریی عزیزم ممنون خدا کنه اینقدر استرس دارم که به خودم میگم نوبت عملم رو کنسل کنم چون چنتا ناراضی دید ...

بینی تون استخونیه یا گوشتی ،مشاوره حضوری رفتین یا غیر حضوری

بینی غضروفی بیشتر تا گوشتی من مشاوره حضوری رفتم به خود دکترم گفتم نمیخام پره هام دست بزارید

ولی دکتر گفت پایین بینیتون گوشتیه حالا نمیدونم چیکار کنم !!! شما بینیتون گوشتی بود؟ 

میشه اگه واستون مقدوره عکس بینیتون رو بفرستین واسم توی ایتا یا روبیکا این شماره منه ۰۹۱۲۹۴۵۴۰۰۶

اونایی که دیدین ناراضی بودن مشکلشون چی بود خیلی حامد بود؟

سلام عزیزم مشکل تنفسی ندیدم ولی ناراضی خیلی داشتن از ظاهر بینی  خودمم اگه به عقب برمیگشتم بیشتر تحقیق میکردم

سلام بله عمل کردم بینیم بهتر شده ایرادایی داره ، فعلا گفتن صبر کن تا یکسال بگذره ،فقط مشکلم اینه شنی ...

سلام عزیزم 

ببخشید شما بینی تون مشکلش برطرف شد؟ الان راضی هسید؟ بین دکتر خوانساری و دکتر کریمیان موندم میشه من رو راهنمایی کنید؟

سلام عزیزم  ببخشید شما بینی تون مشکلش برطرف شد؟ الان راضی هسید؟ بین دکتر خوانساری و دکتر کریمی ...

سلام بینیمو راصی هستم بهتر شده نسبت بقبلش  ولی ایرادات هم زیاد داره البته الان هنوز ۴ ماه نشده بهم گفتن باید صبور باشی من نارصایتیم برا اینه که به ادم انگار گوش نمیدن اصلا یا راهنمایی نمیکنن ،،دکتر کریمیان هم تعریفش را خیلی شنیدم اتفاقا،