2777
2789
عنوان

شب قدر

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 121 پست

ب نیت سلامتی و تعجیل در ظهور و فرج آقا امام زمان عج و رسیدن ب حاجتم 🙏🙏🌸🌸

میشه هر کسی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور و فرج آقا امام زمان عج و رسیدن ب حاجتم صلوات بفرسته؟؟ الهی ک همگی حاجت روا شین 🙏🙏🌸🌸

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
ب نیت سلامتی و تعجیل در ظهور و فرج آقا امام زمان عج و رسیدن ب حاجتم 🙏🙏🌸🌸 میشه هر کسی این پست رو ...

ایشالا که حاجت روا باشی عزیزم

برات صلوت فرستادم به خواسته دلت برسی به حق امشب

التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم عزیزم امشب برات دعا میکنم  ان شاالله درست میشه همه چی

با بهزاد چند بار حرف زدیم دیروز ولی هنوز آشتی آشتی نیستیم

دعاهاتون گرفت

میشه امشبم من و دعا کنین که آشتی آشتی بشیم و باهم زندگیمونو بسازیم

با بهزاد چند بار حرف زدیم دیروز ولی هنوز آشتی آشتی نیستیم دعاهاتون گرفت میشه امشبم من و دعا کنین ک ...

خدا رو شکر 

ان شاالله بقیه ش هم روبراه میشه 

خدا حرف دلتو میدونه چیه،کمکت میکنه 

برات آیه الکرسی و سوره قدر خوندم و صلوات فرستادم

امشب هم شب قدره و من بیشتر از همیشه به دعاهاتو نیاز دارم تو همه جنبه های زندگیم به بنبست رسیدم و الان فقط خداست که باید با معجزش گره از کارم باز کنه لطفا هر کی این پیامو میخونه برا من دعا کنه خدا زندگیمو به خیرو شادی عوض گره از کارو خوشبختیم بر داره و منم بیام تاپیک بزنم به زودی که همه چی درست شده و خدا برام خواستو معجزه به خیر کرد

امشب هم شب قدره و من بیشتر از همیشه به دعاهاتو نیاز دارم تو همه جنبه های زندگیم به بنبست رسیدم و الا ...

ایشالا همه گره ها باز شن

توهم من و دعا کن که گره کور خورده

سلام.

اینکه در کنار تعجیل در فرج، سلامتی و دل شادی امام زمان، حاجت روایی امام زمان ،اینکه یارانش زیاد باشند ،خدا تو این دنیا خیلی خیلی زود در کنار سلامتی و طول عمرمون مامانم رو به عقد امین مدنظرم دربیاره و مامانم و امین و من و داداشم یک خانواده 4 نفره شاد و خوشبخت و سلامت سرشار از عشق و روزی بشیم.❤️🌺💓آمین 

خدا همه رو حاجت روا کنه ، چون تو دست خدا همه چیز ممکن هست.