زیاد درگیر حاشیه ها و رفتار و صحبت آدم ها نشم! قبول کنم که بعضی آدم ها سمی هستند و انرژی تو رو برای رسیدن به هدف هات می گیرن، فقط از اونها دوری کنم! بعضی ها هر کاری هم براشون بکنی از تو راضی نیستند، پس رهاشون کنم!
من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه
اول خودم بعد بقیه شاید خودخواهانه بنظر میاد ولی برای آدمی مثل من که همیشه خودش رو نادیده میگرفت خ ...
کاری که همسر من هنوز انجام میده،،همین چند روز پیش هم غصه میخورد بابت رفیقش که موقع مریضی ازکار زندگیش زده بود کنارش بود،، ولی چند روز پیش که ما خونه نبودیم بستری شده بود حتی یه زنگم بهش نزده بود،، متاسفانه درس عبرت نمیشه براش