2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش یه پودری از عطاری تهیه کن یا اگه‌نداشتند از دی جی کالا هم سفارش بدی برات میارن دونه ای چهارده تومنه واسه کل خونه حدودا ۴تاشو من مصرف کردم ۷ سال خونمون سوسک داشت نابود بودم به خودکشی فکر‌میکردم اینقدر زیاد بودند همه جا بخاطر پی پی ک میکردند سیاه بود..اسم پودرش گرین ریور هستgreen river

دوتا کامن زدم بایه بطری دوشابه مایعست مرده گفت تضمینی میدم دیگه نمیشه خمیرچطوریه

من همرو امتحان کردم در سینگ و اینارو ببند توری بخر براشون خمیر امحا یا خمیر سوسک از داروخونه بگیر بیار مث خمیر دندون رنگش زرده اندازه نخود بزن ب همه جا زیر کابینت گاز یخچال........ دوروز دیگ چیزی نیس

عزیزم نگران نباش یه پودری از عطاری تهیه کن یا اگه‌نداشتند از دی جی کالا هم سفارش بدی برات میارن دونه ...

این پودر ک میگم نه بو داره‌ نه لازمه زیاد بزنی..خودشون میان میخورنش میمیرن..در عرض یک هفته همه ی سوسکها برای همیشه رفتند..نه خمیر امحا فایده داشت برام نه سم کامن نه سم مسترگرین فقط این پودر ساده و ارزون..رنگشم بسته هم سبز هست رنگ‌پودرش سفیده

عزیزم نگران نباش یه پودری از عطاری تهیه کن یا اگه‌نداشتند از دی جی کالا هم سفارش بدی برات میارن دونه ...

یه سال پیش یه پودری ریختم اثر نداشت بخدا دیگه نمیدونم چیکارکنم از دیروز کل وسالیل خونه رو ریختم اتاق خونه خالیه