2777
2789

چرا بعضیا اینجورین؟تا یه چیزی میشه میگن کلی انرژی منفی بهم جذب شده ازم دور شو تو حامل انرژی منفی هستی 

وقتی پیش تو هستم همش انرژی منفی میگیرم و از این قبیل حرف ها!!تو همین سایت  دیدم که سر همین موضوع تاپیکی رو تعطیل کردن بیچاره اومده درباره دغدغه و نگرانیش تاپیک زده 

از اون طرف یه کاربری اومده میگه نه تو همش بار منفی میدی بهم و انرژی منفی هستی حالا برات گزارش میزنم 😐

فک کنم ترمزشون بریده 😅😅😅

به این فکر کن شاید  به اندازه کافی تو زندگی خودشون

مشکلات  و انرژی منفی داشتن

اما خب بیانش هم کار درستی نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به زور میخوان انرژی مثبت بدن و حالمون رو خوب کنن مثلا جم کنین بابا

اگه میدونستی انرژی مثبت میتونه 

کاری کنه که ذهنت رو فریب بدی

هیچ وقت این حرفو نمیزدی😉

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

خب بعضی ها واقعا اینجوری هستن و فقط ناله میکنن و نا امیدن و همیشه گلایه میکنن و البته دید منفی به امور دارن و چون این رفتارهاشون زیاد از حد است باعث میشه بقیه اذیت بشن

جواب ابلهان خاموشیست

خدایی حرف منفی و گله و شکایت یک حدی 

با بعضی‌ها میشینی فقط ناله سر میدن 

وای مریصم 

وای گرونی 

وای شوهرم 

وای مادرشوهرم 

بابا طرف وقتی نمیتونه برای تو کاری کنه حداقل اون تایمی که همصحبت گیر آوردی شاد باش 

حالا درد و دل یک اندازه 

من خودم یکی همش ناله سر بده دوری میکنم حتی مادرم 

به نظر من حداقل میتونن عنوان رو درست بزنن

اینکه سر صبح تو عنوان مینویسین: خود....ک*ی

کار زشتیه

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
خدایی حرف منفی و گله و شکایت یک حدی  با بعضی‌ها میشینی فقط ناله سر میدن  وای مریصم  ...

خب طرف تاپیک زده درد و دل میکنه اگه کسی نمیخواد بخونه تاپیکش رو میتونه واردش نشه به زور که نمیتونیم کسی رو وادار کنیم با انرژی مثبت زندگی کنه 😵‍💫

به نظر من حداقل میتونن عنوان رو درست بزنن اینکه سر صبح تو عنوان مینویسین: خود....ک*ی کار زشتیه

اون تاپیک هایی که بهشون اشاره کردن همچین محتوایی نداشتن که خیلی بد باشه اما خب با چشم دیدم چن تا کاربر مثلا حامل انرزی مثبت گیر دادن بهشون که وایی تو هرچی انرژی مثبت داشتم ازم  گرفتی کردی تو شیشه 😩