2821
2789
عنوان

جوش روی گوش!؟

197 بازدید | 11 پست

سلام 

من یکی دو هفته اس مرتب رو جفت گوشم جوش های ریز ریز دردناک درمیاد ک انگار هی بیشترم میشه 

از چیه؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بزرگ میزنم ولی اصلا سر نره ک بخوام بترکونموشون اوعضای من وخیمه لامصب

اره اینم سر نداره حتی اگ فشار بدم اب مانند درمیاد 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
نه مال من فشار میدم هچی نیس حتی نگاهم کنی هیچی نیس دست میزنی مشخصه

دکتر نرفتی براش؟

نه والا ولی میمر هم پوست هم بدنم من کمرمم میزنم نمد چمه لعنتی

خو ی دکتر برو حتما نکنه کبد کلیه ات مشکل داره خطرناکه 

منم روی گوش و داخل گوش خیلی میزنم خیلی مواظبم و تمیز نگه میدارم ولی جوش های درد ناکی میزنه

دلیلش هم نمیدونم

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              
داروی جدید چی میخوری؟ مثلاً قرص الکارنتین باعث میشه روی قسمت های قضروفی جوش بزنه و جوش های این قسمت ...

ی روغن ک طب سنتی داده بزنم ب گلوم برای تیروعید