مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 عنوان جوش روی گوش!؟ 189 بازدید | 11 پست سلام من یکی دو هفته اس مرتب رو جفت گوشم جوش های ریز ریز دردناک درمیاد ک انگار هی بیشترم میشه از چیه؟ مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 1402/01/20 | 06:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24723 کلیه " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 کلیه جدی مرتبطه؟ مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
آرام___am عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1816 من بزرگ میزنم ولی اصلا سر نره ک بخوام بترکونموشون اوعضای من وخیمه لامصب میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 من بزرگ میزنم ولی اصلا سر نره ک بخوام بترکونموشون اوعضای من وخیمه لامصب اره اینم سر نداره حتی اگ فشار بدم اب مانند درمیاد مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
آرام___am عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1816 اره اینم سر نداره حتی اگ فشار بدم اب مانند درمیاد نه مال من فشار میدم هچی نیس حتی نگاهم کنی هیچی نیس دست میزنی مشخصه میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 نه مال من فشار میدم هچی نیس حتی نگاهم کنی هیچی نیس دست میزنی مشخصه دکتر نرفتی براش؟ مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
آرام___am عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 1816 دکتر نرفتی براش؟ نه والا ولی میمر هم پوست هم بدنممن کمرمم میزنم نمد چمه لعنتی میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 نه والا ولی میمر هم پوست هم بدنم من کمرمم میزنم نمد چمه لعنتی خو ی دکتر برو حتما نکنه کبد کلیه ات مشکل داره خطرناکه مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم
jirjirakbanoo عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 1398 داروی جدید چی میخوری؟ مثلاً قرص الکارنتین باعث میشه روی قسمت های قضروفی جوش بزنه و جوش های این قسمت ها خیلی دردناکن بخند تا دنیا به روت بخده
سایهss عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1631 منم روی گوش و داخل گوش خیلی میزنم خیلی مواظبم و تمیز نگه میدارم ولی جوش های درد ناکی میزنهدلیلش هم نمیدونم ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌 کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇 همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎
مهربونی۲۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/20 تعداد پست: 2705 داروی جدید چی میخوری؟ مثلاً قرص الکارنتین باعث میشه روی قسمت های قضروفی جوش بزنه و جوش های این قسمت ... ی روغن ک طب سنتی داده بزنم ب گلوم برای تیروعید مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26 علاقه مند به طب سنتی دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم