2777
2789
عنوان

این غذا رو

639 بازدید | 25 پست

شب برای شام پختم خیلی خوشمزه شد  همسرم عادت نداره غذا جدید بخوره دید بچه ها خوردن خورد و برای ناهار فرداشم کشیدم برد 

دستورشو بدم بهتون : اسمش پلو شوشتری من اینجور درست کردم اگه مثل اون نیست ببخشید 

اول لوبیا چشم بلبلی رو به نسبت یک سوم برنج میزاریم بپزه مثلا برنج ۳ لیوان باشه لوبیا چشم بلبلی ۱ لیوان پیمانه من لیوانه 😁😁خلاصه لوبیا چش بلبلی رو میزاریم میپزه زود میپزه 

بعد پیازو طلایی میکنیم سینه مرغ و باهاش سرخ میکنیم ادویه میزنیم نمک فلفل زرد چوبه بعدش شوید خشک میریزیم داخلش لوبیام ابکش میکنیم بهش اضافه میکنیم میزاریم کنار اینو 

برنج و میزاریم بپزه برای ابکش 

ابکش که کردیم یه لایه برنج یه لایه مواد میریزیم به ترتیب تا تموم بشن ۴۵ دقیقه ام میره برای دم همین 😗🙂🙂درست کنید خوشمزه اس عکسشم میزارم الان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بل گوشت چرخ کرده یا قلقلی درست میکنم اره خیلیییییی خوشمزست انصافا همین ترکیب رو با نخود سبزم میز ...

با گوشت یسری پختم زود غذا خراب شد نمیدونم چرا ولی اونم خوشمزه بود با نخود سبز بپزیم میگیم استانبولی ما 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز