2777
2789
عنوان

لیفت شقیقه به چه روشی انجام بدم؟

19222 بازدید | 46 پست

من ۲۴ سالمه ابروهام از اول بی حالت بود یه خط صاف 🙄 همیشه ابرو لیفت شده دوست داشتم رفتم بوتاکس زدم بعدش فهمیدم دکتر متخصص نیست عمومیه بعد رفتن اثر بوتاکس دچار افتادگی پلک و ابرو شدم 

الان چهره م انگار غمگین و خسته ست

جراحی هزینه ش بالاست و اینکه فهمیدم خطرناکه دائمی هم نیست 

الان چیکار کنم به چه روشی ابرو هامو ببرم بالا؟ 

دکتر خوب میشناسم برا بوتاکس ولی تا آخر عمرم هر ۶ ماه باید بوتاکس کنم؟ 

نخ هم پرسیدم ماندگاری ۷ ماه 

اندولیفت رو نمیدونم کسی تجربه داره؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین نکن.خواهرم انجام داد چشماش تا ب تا شده.یکیشم باز می مونه.معمولا نمیتونن قرینه دربیارن

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا من بوتاکسیو فقط شنیده بودم که میگی خوب نیست

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
وای من عاشق ابروی صافم مث واسه آیدا صداقت

الان دیگه صاف نیست افتاده ست 😕😁

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
ببین نکن.خواهرم انجام داد چشماش تا ب تا شده.یکیشم باز می مونه.معمولا نمیتونن قرینه دربیارن

بوتاکس؟

الان یه دکتر خوب پیدا کردم متخصصه فقط اینکه هر ۶ ماه برم انجام بدم زورم میاد 

نمیدونم والا من بوتاکسیو فقط شنیده بودم که میگی خوب نیست

حتما باید دکتر خوب بزنه وگرنه باعث افتادگی میشه منم بعد ها فهمیدم 

بوتاکس؟ الان یه دکتر خوب پیدا کردم متخصصه فقط اینکه هر ۶ ماه برم انجام بدم زورم میاد 

نه عشقم لیفت شقیقه کرده.جراحی.من خودم پلکمو عمل کردم قشنگ شده اما لیفت شقیقه نکن

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
وای من عاشق ابروی صافم مث واسه آیدا صداقت

اون صاف وبالاییه منم دوس دارم

آی اَم یک دختر بلوچ🥰باحجابم ولی اگه یکیو ببینم که حجاب نداره اصلا برام مهم نیست وبهشون احترام میزارم😊اهل سنتم وهمچنان عاشق تشیع🥰از نژاد پرستی متنفرم💁‍♀🌚🌝برخلاف تصور بعضیا ماعاشق همه ی امام هاییم😍🤗 فقط نذر ومحرم واینارو نداریم...‌‌‌
نه عشقم لیفت شقیقه کرده.جراحی.من خودم پلکمو عمل کردم قشنگ شده اما لیفت شقیقه نکن

ببین لیفت شقیقه برا بالا بردن ابرو هست؟ برای چیه

خدایا... تورا شکر می‌کنم.... چه کسی سزاوارتر از تو برای بندگی... برای تو سر بر خاک می‌نهم و برای تو تسلیم محضم... پروردگارا دامنم را سبز کن و برایم فرزندی از شوهرم عطا کن... که در زندگانی دنیا برایش سودمند باشم تا در زندگانی آخرت مرا دعا کند.. و او را انسان صالح وسالمی قرار ده و او را شریک شیطان قرار مده پروردگارا دعایم را قبول کن که تو از بارحم ترین رحم کنندگانی.... 
اون صاف وبالاییه منم دوس دارم

الان رفتم دیدم اونم لیفته 

ببین لیفت شقیقه برا بالا بردن ابرو هست؟ برای چیه

اره از کنار شقیقه ها جراحی میکنن چشم کشیده میشه

با بلفارو‌پلاستی حالت ابرو هم فرق میکنه؟

با بلفارو‌پلاستی حالت ابرو هم فرق میکنه؟

بلفا کردم ابروهام یکم اومده پایینتر.حالتش هم یکم هشتی تر شده