2777
2789

سلام شبتون به خیر....شوهرم ویزیتوره وماهی 200 الی 300میلیون برای شرکتی ک توش کار میکنه میفروشه.....  واقعا وقتی میبینم اینقد خوب میفروشه اما ماهی 5تومن الی8تومن حقوق میگیره ناراحت میشم(اینم بگم تا الان عیدی نگرفتیم و حقوقمونو هم 5ونیم دادن) شوهرمم توی کارش خیلی وارده بااینکه ماشین نداریم(کلی هم دوست جمع کرده) خواستم ببینم اگه یه وام بگیریم و یه پخش مواد غذایی(یه مغازه یا انباری کوچیک برای جنس)بزنیم میتونیم تو کارش موفق بشیم؟!!! سود میکنیم؟! وضعمون بهتر میشه؟! اگه کسی ازاین کار اطلاعی داره راهنماییم کنه ممنون♥️♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییییییی بی وجدانن ...عزیزم اطلاع ندارم اما اگر بتونید چول جمع کنید ومغازه میوه فروشی یا سوپر مارکت بزارین خیلی خوبه سودش خوبه .....

واگر همین ویزیتوری رو ادامه بده چ بهتر اما اونجوری که توضیح دادین 

عالیه

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
خیلییییییییی بی وجدانن ...عزیزم اطلاع ندارم اما اگر بتونید چول جمع کنید ومغازه میوه فروشی یا سوپر ما ...

سوپری نه مثلا چند شل(یخمک که الان خیلی فروش میره تو تابستون) میخره و خودش با ماشین باباش یا بابام میره به مغازه ها میفروشه